1 Νοε 2009

ΑΕΚ: «Σύννεφα» με Κοζώνη

Η αισιοδοξία στα όρια… βεβαιότητας των προηγούμενων ημερών για την άμεση ολοκλήρωση της συμφωνίας αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Μπομπ Κοζώνη έδωσε τη θέση της στον προβληματισμό. Φαίνεται πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο είχαν παρουσιαστεί και πως η συμφωνία ενδέχεται να καθυστερήσει να ολοκληρωθεί, εφόσον τελικά συμβεί κάτι τέτοιο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ελληνοαμερικανός υποψήφιος επενδυτής δεν προτίθεται να προχωρήσει στην αγορά των μετοχών, αν δεν βεβαιωθεί για την προοπτική κατασκευής ενός σύγχρονου γηπέδου με εμπορικούς χώρους, το οποίο θα του προσφέρει τη δυνατότητα απόσβεσης της επένδυσής του. Για το λόγο αυτό έχει ήδη αρχίσει επαφές με κυβερνητικά στελέχη, προσπαθώντας να διερευνήσει τις προθέσεις της. Στόχος του είναι να εξαντλήσει τα περιθώρια για κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και αν δεν είναι εφικτό αυτό, να στραφεί σε άλλες εκτάσεις στην Αττική.

Δεν είναι όμως μόνο το θέμα του γηπέδου που καθυστερεί τις εξελίξεις. Ο Μπομπ Κοζώνης ζητεί τραπεζικές εγγυήσεις από τους νυν μετόχους για να ρίξει άμεσα στην ΠΑΕ το ποσό των 5 εκατ. ευρώ που κρίνεται απαραίτητο για τη λειτουργία της ομάδας ως το καλοκαίρι. Ο επιχειρηματίας θέλει να διασφαλιστεί ότι σε περίπτωση που τελικώς δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία με υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΑΕΚ, τότε θα πάρει τα χρήματα αυτά πίσω. Και είναι αμφίβολο αν οι υπάρχοντες μέτοχοι είναι διατεθειμένοι να του δώσουν αυτές τις εγγυήσεις.

Φημολογείται πως η αναζήτηση επενδυτών από την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει σταματήσει, αν και εκφράζεται η αισιοδοξία πως ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα θα υπογραφεί προσύμφωνο συνεργασίας με τον Μπομπ Κοζώνη.

Ψάχνοντας την εξιλέωση

Να συνέλθει από το σοκ του αποκλεισμού από το Κύπελλο και να μη χάσει κι άλλο έδαφος στο πρωτάθλημα θέλει η ΑΕΚ σήμερα το απόγευμα αντιμετωπίζοντας στο Παγκρήτιο τον Εργοτέλη (16:45, Novasports 1) για την ένατη αγωνιστική. Η κατάσταση στην ομάδα είναι έκρυθμη και θα ομαλοποιηθεί μόνο με ένα σερί νικών, αρχής γενομένης με την αποψινή αναμέτρηση στο Ηράκλειο.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έδειξε διαθέσεις… καρατόμησης παικτών, παρά τις εξαγγελίες του μετά την ήττα από το Θρασύβουλο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Λεονάρντο, Μάκος, Αρσε και Ιορντάκε, ενώ επανέρχονται οι Καφές και Νέμεθ. Δοκιμές δεν έγιναν για να φανούν οι διαθέσεις του Σερβοέλληνα τεχνικού, αλλά όλα δείχνουν πως επανέρχεται το 4-4-2, με τους Μπλάνκο και Νέμεθ επιθετικό δίδυμο. Ο Καφές με τον Ενσαλίβα θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Σκόκο και Γκερέιρο να αποτελούν τους μεσοεπιθετικούς, ενώ στην τετράδα της άμυνας θα βρίσκονται οι Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς ή Γκέντσογλου (ο τελευταίος ετοιμάζεται για το ματς με την ΜΠΑΤΕ ελλείψει των τιμωρημένων Άρσε και Μαϊστόροβιτς), Αραούχο ή Γεωργέας και Καράμπελας.

Η 20μελης αποστολής είναι: Σάχα, Λούκατς, Αραούχο, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Καράμπελας, Μανωλάς, Γιάχιτς, Καφές, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Παυλής, Μπλάνκο, Νέμεθ, Σκόκο.

* Λιγοστοί φίλαθλοι, όχι περισσότεροι από 20, υποδέχτηκαν την αποστολή στο Ηράκλειο. Ο Βασίλης Δημητριάδης έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για τα 18 χρόνια της «Original» Ηρακλείου, ενώ τιμήθηκε και ο επί χρόνια φροντιστής της ομάδας, Κώστας Καρυδόπουλος.

Σκόκο: «Μία συγγνώμη δεν φτάνει»

Συγγνώμη μέσω του facebook ζήτησε από τους φίλους της ΑΕΚ για τις πίκρες που έχει πάρει φέτος ο κόσμος από την ομάδα ζήτησε ο Νάτσο Σκόκο. «Δεν αξίζετε αυτή την πίκρα. Και μία συγγνώμη δεν είναι αρκετή. Αλλά θα ξαναφέρουμε πίσω την πραγματική ΑΕΚ», αναφέρει στο μήνυμά του ο 24χρονος μεσοεπιθετικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES