1 Νοε 2009

ΟΣΦΠ: Κέρδισε βαθμούς και... νέους

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα και όχι τόσο για την εικόνα της ομάδας επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, μία ημέρα μετά τη νίκη (1-0) επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Οι άνθρωποι της ομάδας έμειναν ευχαριστημένοι από την απόδοση των νεαρών ποδοσφαιριστών, όπως ο Σοϊλέδης και ο Φετφατζίδης, που απέδειξαν στον προπονητή τους ότι μπορεί να στηριχτεί πάνω τους.

Τώρα, οι Πειραιώτες στρέφουν στον αγώνα της Τετάρτης (21:45, NovaΣΠΟΡ FM και ΝΕΤ) με τη Σταντάρ Λιέγης την προσοχή τους, αφού αν νικήσουν και πράξει ανάλογα και η Άρσεναλ με την Άλκμααρ στο «Emirates», τότε θα προκριθούν στην επόμενη φάση του Champions League (δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του προγράμματος των ομίλων)! Ασφαλώς και μία ισοπαλία δεν θα αποτελεί αρνητικό αποτέλεσμα, αφού ο Ολυμπιακός θα παραμείνει σε θέση ισχύος έναντι των ανταγωνιστών του.

Στη διάθεση του Ζίκο με τους Βέλγους επιστρέφουν οι τιμωρημένοι (στο χθεσινό ματς) Ντουντού και Α. Παπαδόπουλος, ενώ αρκετές πιθανότητες να δώσουν το «παρών» έχουν ο Μαρέσκα και ο Λεντέσμα. Όσον αφορά τον Τοροσίδη, πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί την Τετάρτη, αφού όταν τρέχει, αισθάνεται ενοχλήσεις. Η κατάσταση του διεθνούς μπακ-χαφ θα επανεξεταστεί αύριο.

Από τον αγώνα με τη Σταντάρ θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ντιόγο και Ντάρμπισαϊρ. Τέλος, ο Ζαουάντ Ζαϊρί δεν θα παίξει, αφού έχει υποστεί κάκωση και αύριο (σ.σ.: Δευτέρα) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

«Κοιτάει» τον νέο… Μπραντάο!

Για την απόκτηση του Μπραντάο – όχι εκείνου που ήθελε κάποτε να πάρει από τη Σαχτάρ και τώρα αγωνίζεται στη Μαρσέιγ – επιθετικού της Σάο Καετάνο, η οποία τον έχει παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στη Βάσκο Ντα Γκάμα, ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βραζιλιάνου Τύπου, τον 24χρονο φορ (γεννημένος την 1η Αυγούστου 1985) θέλουν μία ελληνική ομάδα (ο Ολυμπιακός), μία πορτογαλική (η Πόρτο), μία γερμανική και δύο τουρκικές.

Ο Έλτον Μπραντάο, όπως είναι το όνομα του παίκτη, είχε περάσει από τη Λέγκια Βαρσοβίας και είναι πελάτης του Χουάν Φίχερ, ο οποίος είναι ατζέντης του Μπομπό και του Φερναντίνιο. Τις προηγούμενες ημέρες είχε ακουστεί ότι ο Αντριάνο βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα. Στο προσκήνιο βρίσκονται τα ονόματα των Ντέιβιντ και Λούα Λούα.

Το προφίλ του Μπραντάο

Ημ/νια γεννησης: 1/8/1985
Χωρα: Βραζιλια
Ομαδα: Βασκο Ντα Γκαμα Υψος-βαρος: 1,85 μ. - 84 κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES