14 Οκτ 2009

ΟΣΦΠ: Θέλει τον Ζίκο η Φλαμένγκο!

Την επιθυμία ο Ζίκο να αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή στη Φλαμένγκο έχει ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, Μάρτσιο Μπράνκα, όπως αναφέρει ο Τύπος στη χώρα του καφέ. Ο ισχυρός άνδρας της «Φλα» θέλει τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Ο 56χρονος τεχνικός αποτελεί ίνδαλμα στη Φλαμένγκο, με την οποία μεγαλούργησε και κατέκτησε πολλούς τίτλους.

Παράλληλα, τα τουρκικά Μέσα υποστηρίζουν ότι ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» είναι μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας. Πιθανότατα το άκουσμα του ονόματος του Ζίκο έχει να κάνει με τη θητεία του στη Φενερμπαχτσέ.

Αν ο Ζίκο αποφασίσει να επιστρέψει στην πατρίδα του και την αγαπημένη του ομάδα (ή να πάει στην Τουρκία), τότε θα χρειαστεί να καταβάλει μια μικρή αποζημίωση για να αποχωρήσει. Παρόλα αυτά, ο Βραζιλιάνος δεν αναμένεται να αφήσει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, που ανέλαβε πριν από έναν μήνα…

Ξεχώρισε Γκέκα και Κυριάκο ο Ζίκο…

Στην εμφάνιση του Φάνη Γκέκα στο ματς Εθνικής Ελλάδος με τη Λετονία, αλλά και την παρουσία του Κυριάκου Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Ζίκο, με σχόλιο που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα. Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από τη δουλειά που έκανε ο Μοράσι Σαντ' Ανα τις προηγούμενες ημέρες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

«Παρακολούθησα μία μεγάλη νίκη της Ελλάδας, έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο ανασφάλειας, στο οποίο βρέθηκε να χάνει 2-1. Το περίεργο είναι ότι και τα δύο γκολ σημείωσε ο Βερπακόφσκις, ο οποίος παίζει στην Ελλάδα, στον Εργοτέλη, έναν από τους επόμενους αντιπάλους μας», αναφέρει αρχικά ο 56χρονος προπονητής.

Στη συνέχεια, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» προσθέτει: «Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα επέστρεψε με άλλο πνεύμα και έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση με πρωταγωνιστή τον Θεοφάνη Γκέκα, ο οποίος έβαλε τέσσερα γκολ. Αλλη μία λεπτομέρεια είναι ότι από τα επτά γκολ που σημειώθηκαν, τα έξι ήταν πολύ ωραία, δύο με ψαλιδάκι κι ένα με ψαράκι. Από τον Ολυμπιακό έπαιζε ο Τοροσίδης, που έδωσε την πάσα για το τρίτο γκολ. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν τιμωρημένος. Αλλοι τρεις παίκτες μας έπαιξαν με την Ελπίδων, που νίκησε την Πορτογαλία 2-1, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να σημειώνει το νικητήριο γκολ. Είναι μόλις 17 ετών και θεωρείται από τις αποκαλύψεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με έχουν πληροφορήσει ότι είναι ο νεαρότερος παίκτης στο Champions League».

Καταλήγοντας, ο Ζίκο θέλησε να αναφερθεί στην προετοιμασία που έγινε τις προηγούμενες ημέρες υπό την επίβλεψη του Σαντ' Ανα: «Εκανε πολύ καλό στην ομάδα και στον Μοράσι η διακοπή του πρωταθλήματος, γιατί μπόρεσε να δουλέψει πολύ δυνατά. Κάναμε συνεχώς προπονήσεις στη φυσική κατάσταση. Αυτό το διάστημα μας βοήθησε πολύ για να τη βελτιώσουμε. Δεν ξέρω πότε θα δουλέψουμε με μπάλα, γιατί στο τέλος της εβδομάδας επιστρέφουμε στα παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα. Θεωρώ, όμως, ότι είμαστε καλά σ' αυτό το κομμάτι και ότι για τους παίκτες ήταν απαραίτητα αυτά που κάναμε για να αποκτήσουν ενέργεια».

* Στις εξέδρες του Ολυμπιακούς Σταδίου, προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι Ελλάδα-Λετονία, θα βρεθεί απόψε ο Ζίκο.

* Εκτός του Ζίκο, στο Στάδιο της Καλογρέζας θα βρεθούν… κατάσκοποι, οι οποίοι θα «τσεκάρουν» τον Βασίλη Τοροσίδη. Συγκεκριμένα, άνθρωποι της Μαρσέιγ, της Μπάγερν και της Πόρτσμουθ θα κοιτάξουν τον διεθνή μπακ-χαφ του Ολυμπιακού, όπως και τον Α. Παπαδόπουλο που θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας.

* Στο γήπεδο του Περιστερίου θα βρεθεί την Κυριακή ο Ανδρέας Νινιάδης για να δει το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Λεβαδειακό. Ο αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού αναμένεται να έχει στραμμένη στον Ανδρέα Τάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES