14 Οκτ 2009

Τίποτα άλλο εκτός της νίκης!

Μονόδρομο αποτελεί για την Εθνική Ελλάδας η νίκη απόψε (21:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Mega) με αντίπαλο το Λουξεμβούργο, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου, έχοντας πίσω το Ισραήλ που καραδοκεί και περιμένει «γκέλα» της ομάδας του Ρεχάγκελ.

Τα σενάρια της πρόκρισης

Στην περίπτωση που η «γαλανόλευκη» νικήσει και η Ελβετία δεν χάσει από τους Ισραηλινούς, τότε η Ελλάδα θα συμμετάσχει στα μπαράζ του Μουντιάλ για να αγωνιστεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Αν οι διεθνείς πάρουν το «τρίποντο» και οι Ελβετοί χάσουν από το Ισραήλ, τότε η ομάδα θα αγωνιστεί απευθείας στα τελικά της διοργάνωσης. Ωστόσο, αν γίνει πραγματικότητα το χειρότερο σενάριο και η Ελλάδα «γκελάρει» κόντρα στο Λουξεμβούργο, τότε το Ισραήλ θα πάρει τη δεύτερη θέση καθώς έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από το αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα.

Με πολλές αλλαγές…

Την πρόθεση να παρατάξει με πολλές αλλαγές την Εθνική Ελλάδος έχει ο Ότο Ρεχάγκελ για το αποψινό ματς. Το ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε με τον Γιάννη Αμανατίδη (σ.σ.: αισθάνθηκε ενοχλήσει στο γόνατο) αναγκάζει τον ομοσπονδιακό τεχνικό να προβεί σε ανακατατάξεις στην ενδεκάδα, με την οποία σκεφτόταν αρχικά να παρατάξει τη «γαλανόλευκη».

Ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα έπαιζε ως αριστερός εξτρέμ και τώρα τη θέση του θα πάρει ο Καραγκούνης και ο Τοροσίδης θα αγωνιστεί στο κέντρο της μεσαίας γραμμής (μαζί με τους Κατσουράνη και Πατσατζόγλου). Δεξιός εξτρέμ θα είναι ο Σαλπιγγίδης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Γκέκας.

Ο Ρεχάγκελ, με δεδομένο ότι απουσιάζει ο τιμωρημένος Σεϊταρίδης, θα τοποθετήσει στο δεξί άκρο της άμυνας τον Βύντρα και στα αριστερά τον Σπυρόπουλο. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται ο Κυργιάκος και ο Α. Παπαδόπουλος, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους στο ματς με τη Λετονία.

Ο «Herr Otto» φαίνεται πως προτιμήσει τον Σηφάκη (αντί του Χαλκιά) για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ. Δεν αποκλείεται ο Ρεχάγκελ να επιλέξει ως αριστερό μπακ τον Τοροσίδη (αντί του Σπυρόπουλου) και να παίξει ο Πλιάτσικας στα χαφ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Νίνης, Τζιόλης, Μάκος, Φωτάκης και Μάντζιος. Ο Ρεχάγκελ, εκτός του Αμανατίδη, δεν υπολογίζει τον Σεϊταρίδη και τον Σαμαρά που συμπλήρωσαν κάρτες και αναμένεται να επιστρέψουν στα παιχνίδια των μπαράζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES