14 Οκτ 2009

ΑΕΚ: Δύσκολες ώρες για Σκόκο

Ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα δεν επέτρεψε στο Νάτσο Σκόκο να είναι παρών στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη. Ο Αργεντινός απουσίαζε με άδεια που εξασφάλισε από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Βασίλη Δημητριάδη. Συγκεκριμένα, η γιαγιά και η θεία του Αργεντινού μεσοεπιθετικού έπεσαν θύματα τροχαίου ατυχήματος.

Οι Ζεράλντο και Αλεξόπουλος συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Αμφότεροι ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς προπόνησης και ο δεύτερος εκτιμάται πως στα τέλη Νοεμβρίου θα είναι σε θέση να προπονείται κανονικά. Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι Μιχάλης Παυλής και Παναγιώτης Ταχτσίδης, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων, ενώ την Πέμπτη επανεντάσσονται και οι υπόλοιποι διεθνείς, Μάκος (Ανδρών), Μαϊστόροβιτς (Σουηδία), Γιάχιτς (Βοσνία) και Γκερέιρο (Πολωνία).

Ο Κρίστιαν Νέμεθ θα καθυστερήσει λίγες ημέρες ακόμη λόγω της συμμετοχής της Ουγγαρίας στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων, που θα γίνει την Παρασκευή. Ο Ράφικ Τζεμπούρ εξακολουθεί να απουσιάζει με άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES