26 Οκτ 2009

Τρίποντο για να πατήσει ξανά κορυφή

Πέραν της γνωστής απουσίας του Μπάλι Σμαρτ, ο Μπάμπης Τεννές δεν θα έχει στην διάθεση του ούτε τον Φαμπρίς Ρεπερνέ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην γάμπα. Αντίθετα ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Λουίς Λουρένσο που ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις που είχε στην αρχή της εβδομαδας και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του έμπειρου προπονητή.

Με στόχο το τρίποντο που θα τον επαναφέρει στην μοναξιά της κορυφής, ο ΑΟ Κέρκυρα αντιμετωπίζει το απόγευμα της Δευτέρας, τον Εθνικό Αστέρα στο γήπεδο της Καισαριανής
Μετά από αρκετά προβλήματα στο τέλος της εβδομάδας ο ΑΟ Κέρκυρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον παιχνίδι της Δευτέρας το απόγευμα της Κυριακής με ένα χαλάρωμα στο γήπεδο του Βύρωνα. Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ την Παρασκευή αναγκάστηκαν να διακόψουν την προπόνηση στη μέση εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης ενώ το Σάββατο γυμνάστηκαν στο γήπεδο του Σκριπερού, το οποίο διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα.
Πέραν τον προβλημάτων πάντως στην κερκυραϊκή ομάδα υπάρχει η πεποίθηση ότι η ομάδα μπορεί να καταφέρει να φύγει με τον τρίποντο από την Καισαριανή. Ενα τρίποντο που αφενός θα επαναφέρει τον ΑΟΚ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μία θέση που προσωρινά καταλαμβάνει ο Ολυμπιακός Βόλου που έχει παιχνίδι περισσότερο, και αφετέρου θα δώσει στην ομάδα έναν "αέρα" 3 βαθμών από την τρίτη θέση, μια θέση που οδηγεί στα play off.
Στην αντίπερα όχθη, ο Εθνικός Αστέρας του Αντώνη Μανίκα θα λέγαμε ότι αποτελεί μέχρι στιγμής την έκληξη του πρωταθλήματος, αφού έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 10 βαθμούς και έχει χωθεί στις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας. Προέρχετε μάλιστα από μεγάλη εκτός έδρας νίκη, επί του του Εθνικού με 1-2
Τέλος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας πέραν του γνωστού εδώ και καιρό απόντα Μπενίσκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES