26 Οκτ 2009

ΟΣΦΠ: Ετοιμάζει το νέο «αίμα»


Την πρόθεση να παρατάξει με πολλά νέα πρόσωπα τον Ολυμπιακό στον αυριανό (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Alpha) αγώνα με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Hellas On Line έχει ο Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος έχει διαπιστώσει ότι οι παίκτες του έχουν αρχίσει να εμφανίζουν σημάδια κόπωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Champions League και αναμένεται να «φρεσκάρει» την ομάδα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε κάποιους νεότερους ποδοσφαιριστές.

Ο 56χρονος τεχνικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τους Σοϊλέδη, Κατσικογιάννη, Κ. Παπαδόπουλο και Φετφατζίδη στο ματς κόντρα στα «λιοντάρια», αφήνοντας στην Αθήνα τους Ντουντού, Νικοπολίδη και τους τραυματίες Μέλμπεργ, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδη, Λεονάρντο και Ντιόγο.

Όσον αφορά τον Νταρμπισάιρ, ο Αγγλος επιθετικός συνέχισε και χθες το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο 23χρονος φορ ενδέχεται να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο.

«Μπορεί να μας δυσκολέψει ο Πανσερραϊκός»

Ικανοποιημένος για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού στα τελευταία λεπτά εμφανίστηκε ο Ζίκο στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας. «Ηταν δύσκολο το παιχνίδι. Ο αντίπαλος είχε πολύ καλή αμυντική τακτική, ενώ όποτε χρειαζόταν έκανε φάουλ και πίεζε δυνατά. Ολη η ομάδα τους αμυνόταν. Εσείς, όμως, δείξατε μεγάλη ψυχή και φτάσατε στη νίκη. Αυτό με ικανοποίησε», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος στους παίκτες.

Στη συνέχεια, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε: «Είναι μεγάλη νίκη. Μερικές φορές μπορεί να θέλεις, αλλά να μην μπορείς επειδή υπάρχει η κούραση».

Καταλήγοντας, ο Βραζιλιάνος επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στο ματς με τον Πανσερραϊκό: «Μπορεί με τον Πανσερραϊκό να έχουμε διαφορά κατηγορίας, αλλά ο αντίπαλός μας είναι καλή ομάδα και μπορεί να μας δυσκολέψει».

Την αποστολή των Πειραιωτών απαρτίζουν οι Κόβατς, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Γκαλέτι, Οσκαρ, Κατσικογιάννης, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Σοϊλέδης, Στολτίδης, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Φετφατζίδης και Γ. Παπαδόπουλος.

«Ανάμεσα σε εμάς και τον Παναθηναϊκό»

Την άποψη ότι ο φετινός τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στα παιχνίδια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που συγκατοικούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εξέφρασε ο Ζίκο, αναρτώντας σχόλιο στην προσωπική του ιστοσελίδα. «Το πρώτο κριτήριο για την πρώτη θέση είναι τα μεταξύ μας παιχνίδια. Η κορυφή μοιράζεται κι ακόμα δεν έχουμε αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον», έγραψε ο Βραζιλιάνος.

Στη συνέχεια, ο προπονητής των Πειραιωτών αναφέρθηκε στο ματς με τον Εργοτέλη: «Ηταν ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο ο αντίπαλος έπαιξε καλά, ειδικά στα μαρκαρίσματα. Οι ποδοσφαιριστές μου αισθάνθηκαν τον δυνατό ρυθμό και πιστεύω πως και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να κερδίσουν. Κάναμε τη διαφορά χάρη στην ηρεμία και τη μαχητικότητα που δείξαμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα στο τέλος. Για άλλη μία φορά ανταμειφθήκαμε για την προσπάθειά μας σε όλο το παιχνίδι. Το γκολ θα μπορούσε να έχει έρθει νωρίτερα, αλλά ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε».

Μάλιστα, ο Ζίκο αναφέρθηκε στις πιθανότητες της ομάδας να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ: «Στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ώρα να ξεκινήσουμε τους υπολογισμούς για τις πιθανότητες πρόκρισης, μπαίνοντας στην πρώτη δυάδα ή για την τρίτη θέση που δίνει συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ. Εφόσον νικήσουμε τη Σταντάρ στη Λιέγη, έχουμε πιθανότητες να εξασφαλίσουμε ακόμα και την πρόκριση. Θα πρέπει, βέβαια, και η Αρσεναλ να νικήσει την Αλκμααρ, αλλά το σημαντικότερο είναι τι θα κάνουμε εμείς, μια και οι Βέλγοι έχουν ποιοτική ομάδα και δεν είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES