8 Σεπ 2009

ΟΣΦΠ: Τι φταίει;


Πολλά είναι τα προβλήματα που υπάρχουν στον Ολυμπιακό και εμφανίστηκαν μετά την ντροπιαστική ήττα από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Πρώτον, οι προπονήσεις των Πειραιωτών, που ξεκίνησαν τον Ιούλιο, ήταν δυνατές και βάσει προγραμματισμού αυτή την περίοδο προβλεπόταν να αυξηθεί η έντασή τους. Στα εργομετρικά, τα οποία πραγματοποιήθηκαν πριν από μερικές μέρες, φάνηκε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι κουρασμένοι. Υπό αυτές τις συνθήκες κι εν όψει ενός βαρύτατου προγράμματος προκύπτει το ερώτημα για ποιον λόγο η ομάδα πήγε στην Κρήτη και δεν έγινε κάποιο φιλικό με μικρότερης κατηγορίας αντίπαλο στου Ρέντη;

Δεύτερον, αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο βρίσκονται οι σχέσεις του Τιμούρ Κετσπάγια με τους παίκτες. Όλο αυτό το διάστημα προκύπτει ότι ο Γεωργιανός δεν τα πάει καλά ειδικά με τους ξένους ποδοσφαιριστές (σ.σ.: Γκαλέτι, Ντιόγο, Ντουντού…). Ωστόσο, τα αρνητικά αποτελέσματα αποκαλύπτουν ότι υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων». Παρόλα αυτά, ο Κετσπάγια εμφανίζεται αισιόδοξος και θεωρεί ότι η ομάδα θα είναι ετοιμοπόλεμη τον επόμενο μήνα.

Εν τω μεταξύ, είναι έντονη η φημολογία που θέλει τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς να επιστρέφει στα αποδυτήρια, αναλαμβάνοντας ένα πόστο μέσα στην ομάδα. Ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε αναφέρει πως αυτήν περίοδο θα κάνει μια συζήτηση με τον μεγάλο αρχηγό των Πειραιωτών για να δουν τον ρόλο που θα επωμιστεί. Η παρουσία του «Τζόλε» στα αποδυτήρια εκτιμάται πως μπορεί ομαλοποιήσει την κατάσταση.

Σε ό,τι αφορά τη στάση που θα κρατήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ για την «πεντάρα» στο Παγκρήτιο, ίσως και σήμερα ο κ. Κόκκαλης περάσει από τα γραφεία του συλλόγου ή και το Ρέντη. Δεν αποκλείεται να συναντηθεί με τον Κετσπάγια ή τους παίκτες, πριν περάσει στο τέλος της εβδομάδας (κατά την παρουσίαση των μεταγραφών) τα μηνύματά του εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έχει η ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Προλαβαίνει την Άλκμααρ ο Γκαλέτι

Στη διάθεση του Κετσπάγια για το πρώτο παιχνίδι του Champions League με την Άλκμααρ θα βρίσκεται ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός αύριο ή το αργότερο μεθαύριο αναμένεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ίσως παίξει στο παιχνίδι του Σαββάτο με την Καβάλα. Σίγουρα ο Βασίλης Τοροσίδης θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους νεοφώτιστους, αφού προορίζεται για την βασική ενδεκάδα του αγώνα απέναντι στη πρωταθλήτρια Ολλανδίας.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Παπαδόπουλος αναμένεται σύντομα και εκείνος επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Όσον αφορά την κατάσταση του Μαρέσκα και του Μπράβο, ο Ιταλός μέσος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15-20 ημέρες, ενώ ο Ισπανός ενδέχεται να προλάβει τον αγώνα της Τετάρτης.

Με 1,2 εκατ. ευρώ τον Φερναντίνιο

Προσπάθειες να κλείσουν από τώρα τον Φερναντίνιο για τον ερχόμενο Ιανουάριο καταβάλουν στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» ίσως δεν θα χρειαστεί να διαθέσουν περισσότερα από 1,2 εκατ. ευρώ, αφού έπειτα από συμφωνία που υπάρχει με τον Χουάν Φίχερ (σ.σ.: τον μάνατζερ του παίκτη) θα πάρουν ένα μέρος των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου επιθετικού.

* Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στα γραφεία σωματείου φίλων του Ολυμπιακού επί της οδού Ν. Πλαστήρα 31 στο Χαϊδάρι σημειώθηκε επίθεση με βόμβες μολότοφ από αγνώστους. Από την επίθεση δεν προκλήθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES