8 Σεπ 2009

ΑΕΚ: Ετοιμάζει πρόταση για Ζόνας


Για την απόκτηση του Ζόνας επανέρχεται η ΑΕΚ έχοντας ως στόχο να εξασφαλίσει από τώρα την υπογραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού και να τον εντάξει τον Ιανουάριο στο δυναμικό της. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος, ενημέρωσε σχετικά τον εξουσιοδοτημένο μάνατζερ, Δημήτρη Τζάλα, για τις προθέσεις της ομάδας του. Υπενθυμίζεται πως η «Ένωση» πρόσφερε 1,5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του 25χρονου επιθετικού, ενώ το υπόλοιπο 50% θα εξασφάλιζε με ένα αντίστοιχο ποσό ένα γραφείο μάνατζερ, με το οποίο υπήρχε συνεργασία. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ζόνας και τα 11 γκολ που έχει σημειώσει σε 20 συμμετοχές στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα ενδέχεται να έχουν ανεβάσει την τιμή του.

Το ενδεχόμενο απόκτησης ελεύθερου επιθετικού δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τελείως, όσο υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν «καίγεται» για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης και προτιμά άλλες… μεταγραφές. Στη θέση του τιμ μάνατζερ, όπου εκλεκτός του προπονητή είναι ο Βασίλης Δημητριάδης, τη θέση του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και τη θέση του υπεύθυνου Τύπου και επικοινωνίας.

Δηλώνει απαισιόδοξος, αλλά…

«Έχουν γίνει επαφές, αλλά δεν έχουν προχωρήσει και δεν πιστεύω ότι θα προχωρήσουν», έλεγε χθες ο Νίκος Θανόπουλος για τις επαφές που έχουν γίνει με Κύπριους επιχειρηματίες και το ενδεχόμενο να συμμετέχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Μάλιστα πληροφορίες από την Κύπρο ανέφεραν πως το θέμα έχει «παγώσει», χωρίς όμως να αποκλείεται να έχει επιλεγεί η συγκεκριμένη στρατηγική για να μη δημιουργηθούν προσδοκίες στον κόσμο και εν συνεχεία υπάρχει απογοήτευση, όπως συνέβη και με τον άγνωστο κροίσο που θα… έσωζε την ΑΕΚ τον Ιούλιο. Πάντως ουδείς αποκλείσει να υπάρξει κάποια εξέλιξη ως τις 25 Σεπτεμβρίου, όταν και λήγει η σχετική προθεσμία. Η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Θανόπουλου το μεσημέρι της Τετάρτης θα είναι διαφωτιστική.

Γιάχιτς: «Δεν μετανιώνω…»

Καθόλου βαρέως δεν φέρει ο Σανέλ Γιάχιτς το γεγονός ότι έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Premiership με τη φανέλα της Χαλ. «Δεν μετανιώνω που δεν κατάφερα να πάω στην Αγγλία, γιατί τώρα έχω την ευκαιρία να εργαστώ ξανά με τον Μπάγεβιτς», δήλωσε ο Βόσνιος αμυντικός στην εφημερίδα «Dnevni Avaz» και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον Άρη και μου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσω τίτλους. Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος στην καριέρα μου, να πανηγυρίσω πολλούς τίτλους». Ο 27χρονος άσος ζητεί την… κατανόηση του κόσμου του Άρη για την απόφασή του να κατηφορίσει στην Αθήνα. «Είχα κάποια προβλήματα με τους οπαδούς του Άρη, οι οποίοι θύμωσαν με την απόφασή μου να πάω στην ΑΕΚ. Ελπίζω όμως να καταλάβουν ότι έκανα το καλύτερο για την καριέρα μου και είναι βέβαιο ότι θα κρατώ πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Άρη».

Καμία ανησυχία για Ζεράλντο

Η κάκωση σε δάχτυλο του δεξιού ποδιού που έχει ο Ζεράλντο Άλβες δεν εμπνέει ανησυχία και ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα απέναντι στον Ηρακλή την Κυριακή (21:15, Novasports). Πάντως η παρουσία του Άρτσε αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να «σπάσει» το δίδυμο Μαϊστόροβιτς-Άλβες στο κέντρο της άμυνας. Στην αποστολή πιθανώς να βρίσκονται και οι Γιάχιτς και Γκερέιρο, παρότι δεν έχουν προλάβει καλά-καλά να προπονηθούν με τη νέα τους ομάδας, αφού έχουν υποχρεώσεις με εθνική Βοσνίας και Πολωνίας αντίστοιχα. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Καράμπελα, ο οποίος ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και πιθανότατα ο Χουανφράν δεν χάνει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES