20 Σεπ 2009

ΟΣΦΠ: Με... μπροστάρη τον Στολτίδη!

Με πολλές απουσίες, λόγω των τραυματισμών που έχουν προκύψει, θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός απόψε (21:15, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το τελευταίο θύμα της παραπάνω «κατάρας» είναι ο Ζαουάντ Ζαϊρί, ο οποίος έχει αιμάτωμα στο πέλμα και τέθηκε εκτός μάχης του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς (και ο Ανδρέας Νινιάδης) είναι πιθανό να ρίξει στη «μάχη» τον Στολτίδη, ο επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους στη νίκη επί της Άλκμααρ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Αυτή τη στιγμή είναι δύο πλάνα που έχει ο υπηρεσιακός προπονητής των Πειραιωτών. Το πιο πιθανό είναι να καθίσει κάτω από τα δοκάρια ο Νικοπολίδης. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, να αγωνιστούν ο Ζεβλάκοφ, ο Μέλμπεργκ, ο Α. Παπαδόπουλος και ο Μπράβο.

Εκεί που υπάρχει δίλλημα είναι όσον αφορά το κέντρο της μεσαίας γραμμής και την επίθεση. Το πρώτο σενάριο θέλει Ντουντού, Λεντέσμα και Στολτίδη στο κέντρο και μπροστά Τοροσίδη (δεξί χαφ), Λεονάρντο (αριστερό χαφ) και Μήτρογλου (επιθετικός) Το άλλο (σενάριο) θέλει Τοροσίδη (δεξί χαφ), Ντουντού, Λεντέσμα (ή Στολτίδη ανασταλτικοί μέσοι) και Λεονάρντο (αριστερό χαφ) στα χαφ και μπροστά Ντιόγο (ή Όσκαρ) και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Πάρντο, Γκαλίτσιος, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος και Γ. Παπαδόπουλος. Ο Μπάντοβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γκαλέτι, Ντάρμπισαϊρ, Μαρέσκα, Ντόμι, Σοϊλέδη και Ζαϊρί.

Ντεμπούτο με ΑΕΚ, από την τηλεόραση τον ΠΑΟΚ

Στο ντέρμπι της Τετάρτης (21:15, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) κόντρα στην ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει ο Ζίκο το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη (θα δει το παιχνίδι από την τηλεόραση), όμως βρέθηκε στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας και κρατούσε σημειώσεις…

Εξάλλου, ο 56χρονος δήλωσε στην προσωπική του ιστοσελίδα: «Είναι μεγάλη ευθύνη για εμάς, να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό στους τίτλους. Ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική ομάδα. Είδα το ματς με την Άλκμααρ και το κοινό της ομάδας είναι φανατικό. Πιστεύω ότι την Τρίτη θα προπονήσω για πρώτη φορά την ομάδα, για το παιχνίδι της Τετάρτης. Το ντεμπούτο μου θα είναι με την ΑΕΚ, ένα κλασικό ντέρμπι. Το ματς θα είχε διεξαχθεί, αλλά είχε αναβληθεί λόγω των πυρκαγιών στην Αθήνα».

Ο Ζίκο προχθές το βράδυ δείπνησε μαζί με τους Μπάντοβιτς, Νινιάδη και Δουρέκα. Ο Βραζιλιάνος ρωτούσε συνεχώς τους τρεις άντρες, θέλοντας να μάθει περισσότερα πράγματα για τον Ολυμπιακό και να κάνει καλύτερα τη δουλειά του.

«Υποκλίνονται στον Ζίκο»

Αρκετά είναι τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν δημοσιευτεί, ύστερα από την ανακοίνωση της συνεργασίας του Ζίκο με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι ο Βραζιλιάνος καλοβλέπει την περίπτωση του Αλεξ της Φενερμπαχτσέ, ωστόσο ο 32χρονος μεσοεπιθετικός είναι λίγο… αλμυρός.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν δημοσιεύματα και για τον Καρβάλιο της CSKA Μόσχας (θέλει να φύγει από τη ρωσική και για αυτό πήγε δανεικός στην Ιντερνασιονάλ πέρυσι. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον Ιανουάριο και δεν επιθυμεί να το ανανεώσει).

Εν τω μεταξύ, ένας ατζέντης που ασχολείται με την αγορά της Βραζιλίας δήλωσε στη «SportDay»: «Στη Βραζιλία υποκλίνονται στον Ζίκο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει Βραζιλιάνος παίκτης που θα πει "όχι" στον Ζίκο».

Όσον αφορά την περίπτωση του Φερναντίνιο, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Πειραιωτών και ο Ζίκο εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο της απόκτησής του. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο πότε οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα κάνουν την κίνησή τους για τον 23χρονο παίκτη.

Κετσπάγια: «Καλύτερα παίκτης του Ολυμπιακού»!

Στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού βρέθηκε χθες ο Τιμούρ Κετσπάγια και μίλησε με τους παίκτες της ομάδας. «Χάρηκα που συνεργάστηκα μαζί σας και όπου και να βρίσκομαι θα λέω ότι έχω φίλους στον Ολυμπιακό. Εσάς. Μακάρι σε αυτή την ομάδα να ήμουν παίκτης και όχι προπονητής. Διότι το έργο των προπονητών στον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο», είπε αρχικά ο Γεωργιανός τεχνικός και στη συνέχεια μίλησε για όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα. «Δεν είμαι ο άνθρωπος που παρουσιάζουν οι εφημερίδες. Δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί σας και πιστεύω ότι δεν έχετε κι εσείς μαζί μου. Περάσαμε στους ομίλους και αν έμενα στην ομάδα, είμαι βέβαιος ότι θα παίζαμε καλύτερο ποδόσφαιρο». Ο 41 ετών προπονητής ευχήθηκε καλή επιτυχία στους «ερυθρόλευκους» και να πετύχουν όλους τους στόχους τους τη φετινή σεζόν.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES