21 Ιαν 2011

Τον Μπράτο απέκτησε ο Όλυμπος

alt
  
Σε μια ακόμη «ενισχυτική» του κίνηση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προχώρησε ο Όλυμπος, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Σπύρο Μπράτο.
  
Ο 20χρονος αμυντικός χαφ αγωνίζονταν στην ομάδα Νέων U-20 του ΑΟ Κέρκυρα. Την περασμένη Τρίτη έμεινε ελεύθερος από τον Ερασιτέχνη ΑΟΚ και ο Όλυμπος κινήθηκε αμέσως για την απόκτησή του, καθώς ο προπονητής Γιάννης Γκαμπέτας αναζητούσε έναν τέτοιο παίκτη, νεαρό και καλό, για την ενίσχυση της μεσοαμυντικής γραμμής της ομάδας.
  
Ο Μπράτος αποτελεί το δεύτερο απόκτημα του Ολύμπου στη «χειμερινή» μεταγραφική σαιζόν, μετά τον 31χρονο φορ Βαγγέλη Ριστάνη που ήρθε από τη Δόξα Κρανούλας.
  
Ο Σπύρος Μπράτος γεννήθηκε στις 24/6/1990. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Ατρόμητο Στρογγυλής, στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι και τη σαιζόν 2007-2008. Το καλοκαίρι του 2008 το τότε τεχνικό δίδυμο των Νέων του ΑΟ Κέρκυρα, ο Σπύρος Γιαννούλης και ο Άκης Πανδής, τον πήραν στην ομάδα. Στα μισά της περιόδου 2008-2009 έγινε επαγγελματίας, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο, και ενσωματώθηκε στην πρώτη ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα, όμως το περασμένο καλοκαίρι έλυσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ και επέστρεψε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, εντασσόμενος στην ομάδα Νέων U-20, με την οποία στο πρώτο μισό της φετινής σαιζόν είχε συμμετοχές στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Οι θέσεις στις οποίες αγωνίζεται είναι του στόπερ και του αμυντικού χαφ.
  
Χρήστος Γραμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES