21 Ιαν 2011

“Κάτοικος” Κέρκυρας ο Μαζνόφ!

Στην τρίτη του μεταγραφή στην περίοδο του Ιανουαρίου προχώρησε ο ΑΟ Κέρκυρα, που μετά τους Μονιάκη και Ρίκκα ενέταξε στο ρόστερ του και τον Σκοπιανό επιθετικό Γκόραν Μαζνόφ

Πέμπτη, 20/01/2011
Ο Μαζνόφ, με την μπλε εμφάνιση, είναι παίκτης του ΑΟΚ
Σχετικές κατηγορίες
Μεταγραφές - Αποδεσμεύσεις

Στην τρίτη του «χειμωνιάτικη» μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΑΟ Κέρκυρα, που μετά τους Μονιάκη και Ρίκκα ενέταξε στο ρόστερ του και τον Γκόραν Μαζνόφ.

Ο Σκοπιανός επιθετικός μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στη ρωσική ομάδα Τομ Τομσκ και χθες Τετάρτη υπέγραψε με τους «κυανέρυθρους» συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους (θα λήξει στις 30 Ιουνίου 2012).

Ο 30χρονος φορ βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης στο νησί μας και χθες Τετάρτη έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής δείχνει να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και άρα δεν αποκλείεται ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το σαββατιάτικου εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως για την απόκτηση του Μαζνόφ είχε κινηθεί και η Ανόρθωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυπριακή ομάδα είχε καταθέσει μια πολύ καλή οικονομικά πρόταση στον Σκοπιανό στράικερ, ωστόσο τελικά εκείνος επέλεξε τους «Φαίακες».

Να αναφέρουμε εδώ πως τον Μαζνόφ είχε «τσεκάρει» ο Νίκος Λυράκης, ο οποίος είχε παρακολουθήσει τον παίκτη στις αναμετρήσεις των Σκοπίων με την Αγγλία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2008 και του είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Κέρκυρα όταν πληροφορήθηκε πως έληξε το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Τομ Τομσκ, το συζήτησε με τον Μπάντοβιτς και με τον Πρόεδρο του ΑΟΚ, τον Γιώργο Λιμπάντση και στη συνέχεια κινήθηκε για την απόκτηση του Σκοπιανού επιθετικού, πείθοντάς τον να έρθει στο ελληνικό Πρωτάθλημα για λογαριασμό των «κυανέρυθρων».

Με την έλευση του Μαζνόφ ο ΑΟ Κέρκυρα ενισχύεται στη… γραμμή κρούσης. Κύριο χαρακτηριστικό του παίκτη είναι η ταχύτητα και μπορεί να αγωνιστεί είτε ως σέντερ φορ είτε ως επιθετικός χαφ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Γκόραν Μαζνόφ (Goran Maznov) είναι γεννημένος στη Στρούμιτσα των Σκοπίων στις 24/4/1981. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της FYROM, Ανδρών & Ελπίδων, στιν οποίες έχει αγωνιστεί 39 φορές, πετυχαίνοντας 10 τέρματα συνολικά. Το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στους Άνδρες το πραγματοποίησε στις 16/8/2006, στη νίκη της FYROM εκτός έδρας επί της Εσθονίας με σκορ 1-0, για τα προκριματικά του Euro 2012.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τους Ερασιτέχνες της Σλόγκα Γιουγκομαγνάτ και στην καριέρα του αγωνίστηκε στην Τουρκία (τη σαιζόν 2005-2006μ στην Ντιγιαρμπακί Σπορ). Επίσης πέρασε και από το Πρωτάθλημα του Βελγίου, όπου αγωνίστηκε τη σαιζόν 2006-2007 στην Λόκερεν, πριν «μετακομίσει» στη Ρωσία και την Τομ Τομσκ.

Χρήστος Γραμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES