7 Νοε 2010

Οι Vourligans έβαψαν τη μικρή κερκίδα – Προχωρούν οι εργασίες στο ΕΑΚΚ


alt
Οι εργασίες στο χώρο των αποδυτηρίων του ΕΑΚΚ συνεχίζονται με την ελπίδα η επιτροπή της Σούπερ Λιγκ να δώσει τελικά το «πράσινο» φως για να διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΑΟ Κέρκυρα με την Ξάνθη στο νησί των «Φαιάκων». Vourligans ανέλαβαν το… βάψιμο της μικρής κερκίδας!!!
Σε προχωρημένο στάδιο οι εργασίες
Σε αρκετά προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες αναβάθμισης των αποδυτηρίων του Εθνικού Σταδίου, ενώ ακόμα και σήμερα οι εργασίες συνεχίστηκαν κανονικά.
alt
Ωστόσο, μετά το πέρας τους, οι χώροι δεν θα χρησιμοποιούνται όπως πριν.
Συγκεκριμένα, πλην των αποδυτηρίων του ΑΟ Κέρκυρα που θα παραμείνουν στον ίδιο χώρο, αυτά των φιλοξενούμενων θα μετακινηθούν και θα πάνε δίπλα σε αυτά των γηπεδούχων, η αίθουσα τύπου θα μετακινηθεί εκεί που ήταν πριν τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, ενώ το ιατρείο και το αντιντόπινγκ κοντρόλ θα μεταφερθεί στην πρώην αίθουσα τύπου.
Τέλος, θα υπάρξει διαπλάτυνση του χώρου της αίθουσας των διαιτητών και ανακαίνιση στο αίθουσα του παρατηρητή.
Η οριστική απόφαση της Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ για το αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι ο αγώνας ΑΟΚ – Ξάνθη στο ΕΑΚΚ θα παρθεί μετά από νέο έλεγχο που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.
alt
Οι Vourligans έβαψαν τη μικρή κερκίδα
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από αίτημα της Nova για βάψιμο της μικρής κερκίδας, αυτό πραγματοποιήθηκε από ομάδα των Vourligans!!!
alt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES