3 Οκτ 2010

Παραιτήθηκε ο Νιόπλιας

Παραιτείται ο Νιόπλιας!Την παραίτησή του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, υπέβαλε ο Νίκος Νιόπλιας λίγα λεπτά μετά την νίκη με 4-1 στην Κρήτη επί του Εργοτέλη. "Δεν μπορεί στις 22 Αυγούστου να είμαστε η καλύτερη ομάδα, να είμαι ο καλύτερος προπονητής και στις 22 Σεπτεμβρίου να είμαι ο περίγελος" τόνισε ο Κοζανίτης τεχνικός.
Ειδηση βόμβα λίγα λεπτά μετά την νίκη του Παναθηναϊκού στο Παγκρήτιο με το επιβλητικό 4-1, με τον Νίκο Νιόπλια να παραιτείται.

Η έντονη κριτική που δέχθηκε μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη και η  αμφισβήτηση που γνώρισε το τελευταίο διάστημα, ήταν οι κύριες αιτίες για να πάρει την απόφαση αυτή ο Κοζανίτης τεχνικός. Εβρισκόμενος σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, υποστήριξε ότι δεν αντέχει να είναι ο περίγελος...
"Θα προσπαθήσω να συναντηθώ με τον πρόεδρο και να του αναγγείλω ότι δεν θέλω να είμαι ξανά προπονητής στον Παναθηναϊκό.

Δεν μπορεί στις 22 Αυγούστου να είμαστε η καλύτερη ομάδα, να είμαι ο καλύτερος προπονητής και στις 22 Σεπτεμβρίου να είμαι ο περίγελος"
ανέφερε, με τις λέξεις να βγαίνουν με δυσκολία από τα χείλη του.
Νωρίτερα, είχε δηλώσει σχετικά με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη: "Κερδίσαμε δίκαια το ματς. Το θέλαμε πάρα πολύ και το διεκδικήσαμε μέχρι τέλους. Αντιδράσαμε καλά μετά την Κοπεγχάγη, τόσο καλά όσο πέρυσι μετά από άτυχα αποτελέσματα. Σε όλη τη διάρκεια ήμασταν οι καλύτεροι.
Δεν ξεχάσαμε ξαφνικά τη μπάλα ή να είμαστε καλή ομάδα. Αυτό το ποτέλεσμα μας δίνει μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια, μια συνέχεια πολύ δύσκολη, αλλά αν η ομάδα μπορέσει να κρατηθεί στο δύσκολο πρόγραμμα, σιγά-σιγά θα βρίσκει τον καλό της εαυτό και στο τέλος θα γίνει ότι και πέρυσι. Χρειαζόμασταν αυτή την εμφάνιση για πολλούς και διάφορους λόγους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES