3 Οκτ 2010

Πόνεσαν τα… μάτια

Πόνεσαν τα… μάτιαΙσόπαλοι χωρίς γκολ ήρθαν Κέρκυρα και Ηρακλής στο «Παμπελοποννησιακό» στάδιο.

Σε ένα πολύ κακό ποιοτικά- που όποιος περίμενε να δει ποδοσφαιρικό θέαμα, απλά… ατύχησε-, η Κέρκυρα είχε άκαρπη υπεροχή, είχε τις δύο καλύτερες φάσεις στον αγώνα με τον Στολτίδη δεν κατάφερε όμως να πάρει το «τρίποντο».

Δεύτερη εκτός έδρας ισοπαλία για τον «Γηραιό» που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει τους γηπεδούχους. Ψηλά στη βαθμολογία έμειναν και οι δύο αντίπαλοι με οκτώ βαθμούς.



Με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες-μετά τα ατυχή αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής- μπήκαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι.

Η Κέρκυρα μπήκε πιο δυνατά και είχε μια καλή φάση στο 4΄με τον Καλαντζή αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε σημαντικά.

Κάτι ο κακός αγωνιστικός χώρος, κάτι ότι οι δύο ομάδες είχαν μπλοκάρει τα ατού των αντιπάλων-, δεν επέτρεψε σε καμιά από τις δύο να κάνει τη μεγάλη φάση στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Μετά το 25λεπτο όμως οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ, όταν σε δύο φάσεις ο Στολτίδης, πρώτα αστόχησε σε πολύ ωραίο γυριστό σουτ και λίγο αργότερα τον πρόλαβε ο Κατσιαμπής, πριν σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες χωρίς γκολ, με την Κέρκυρα να έχει άκαρπη υπεροχή (7-1 σουτ).

Όσοι από τους λίγους που έκαναν τον κόπο να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα, περίμεναν να δουν ένα καλύτερο θέαμα στο δεύτερο ημίχρονο, ακόμα… περιμένουν.

Φάσεις δεν έγιναν ούτε για δείγμα και όσο περνούσε η ώρα οι δύο ομάδες έδειχναν να συμβιβάζονται με τον ένα βαθμό.

Ο Ηρακλής ήταν «κομμένος» στα δύο, καθώς ο Σίσιτς δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, ενώ από την άλλη η Κέρκυρα δεν είχε σε καλή μέρα τους Επστάιν και Γκουστάβο οι οποίοι είχαν μπλοκαριστεί από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν «ρήγματα» στην άμυνα του «Γηραιού».

Το σφύριγμα της λήξης… λύτρωσε τους οπαδούς των δύο ομάδων, ενώ με βάση την εικόνα του ματς οι δύο ομάδες δεν δικαιούνται να έχουν απαίτηση για κάτι παραπάνω από τον ένα βαθμό.



Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Γκουστάβο, Στολτίδης(79' Χαμπλ), Μακρής, Επστάιν, Φλαβίνιο, Καλαντζής (60' Γιάντσης), Τσίγκας

Στον πάγκο οι Αποστολίδης, Ιωάννου Δ., Δεινόπαπας, Μακρυδημήτρης,Βιόπουλος

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κατσιαμπής, Χοσέμι, Κανακούδης, Ντάνι, Γκαρσία (90'΄Βέλλιος), Σίσιτς (67' Βουτσιάς), Μάρα(58' Παπαστεριανός), Σολτάνι, Γιάκομπ

Στον πάγκο οι Μπαντής, Κυριαζής, Καρλίνιος, Λίμα.

Δείτε εδώ το φίλμ του αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES