19 Απρ 2010

Άνετη νίκη για τη Βολίδα με ηγέτη τον Σπίνουλα

altΜε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σπύρο Σπίνουλα που σκόραρε δύο φορές και μοίρασε μια ασίστ η Βολίδα επικράτησε σχετικά άνετα του Οδυσσέα Νυδρίου με 3-1 στο γήπεδο των Καστελάνων, για την 30η αγωνιστική του 5ου ομίλου.
Η κερκυραϊκή ομάδα άνοιξε το σκορ μόλις στο 5΄, όταν ο Σπίνουλας ξεκίνησε μια κούρσα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε εύστοχα Ευαγγελινό.
Στο 34΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν προσωρινά στην ισοφάριση με σουτ του Σ. Γαζή, όμως στην επανάληψη η Βολίδα πάτησε γκάζι και αρχικά στο 70΄ ο Σπίνουλας σέντραρε ιδανικά και ο Γκόρος με κεφαλιά έβαλε ξανά την κερκυραϊκή ομάδα μπροστά στο σκορ, για να έρθει εκ νέου ο Σπίνουλας στο 80΄ να γράψει το τελικό 3-1 μετά από όμορφη ατομική ενέργεια. Μετά από αυτό το τρίποντο η Βολίδα διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Τρεις αποβολές για τη Βολίδα
Πάντως, από αυτή την αναμέτρηση η ομάδα του Μπολάνο είχε και τρεις απώλειες ενόψει της επόμενης αγωνιστικής, που θα αγωνιστεί στην Άρτα με την Αναγέννηση.
Ο λόγος για τους Λυκόκα, Πετρόγιαννη και Δούση, οι οποίοι αποβλήθηκαν.
Ο πρώτος κι ενώ είχε γίνει αλλαγή, έβρισε αντίπαλο του στο 87΄ και δέχτηκε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή της συνάντησης Τσετσιλά, ενώ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και ο αρχηγός, αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη κάρτα, ο ένας στο 89΄ και ο άλλος στο 90΄ της συνάντησης, κάτι πάντως το οποίο επεδίωκαν αφού έτσι ναι μεν θα χάσουν τον αγώνα της Άρτας, αλλά θα δώσουν κανονικά το παρών στον επερχόμενο αγώνα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με αντίπαλο είτε τον Εθνικός Βατερού είτε τον Κάστωρ, οι οποίοι θα αναμετρηθούν την Τετάρτη 21 Απριλίου.
Βολίδα: Τσιουτσιουλικλής, Μεσημέρης, Κονισπολιάτης (46΄ Βρακκάς), Γκόρος, Αρμένης, Δούσης, Λυκόκας (65΄ Κ. Σκολαρίκης), Πετρόγιαννης, Σπίνουλας, Γ. Σκολαρίκης, Μοναστηριώτης (46΄ Γκερέκος)
Οδυσσέας Νυδρίου: Ευαγγελινός, Σ. Καλογέρης, Ματούλας, Καμάρας, Γεωργάκης, Λουίζος (61΄ Ε. Γαζής), Τ. Καλογέρης (51΄ Ορφανίδης), Σεμερτζίδης (84΄ Κοντογιώργος), Σ. Γαζής, Κοσμάς, Ξενάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES