19 Απρ 2010

Τεννές: Είχαμε έλλειψη συνοχής, επιθετικό φάουλ το γκολ του Εθνικού

altΜετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο του Ελληνικού, ακολούθησε η συνέντευξη τύπου των δύο τεχνικών.
Ο Μπάμπης Τεννές δήλωσε πως η έλλειψη συνοχής της ομάδας λόγω απουσιών έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, ενώ τόνισε πως το γκολ του Εθνικού προήλθε από επιθετικό φάουλ.

Μπάμπης Τεννές (προπονητής Κέρκυρας): «Είχαμε πολλά προβλήματα λόγω τιμωριών και τραυματισμών. Επιλέξαμε μια ενδεκάδα που δεν έχει ξαναπαίξει. Στο πρώτο ημίχρονο η αντίδρασή μας ήταν καλή. Στο δεύτερο χάσαμε τη συνοχή μας και με τις αλλαγές. Έχουμε παράπονο για το γκολ του Εθνικού. Πιστεύουμε πως έγινε επιθετικό φάουλ του Φαρινόλα».
Στην αντίπερα όχθη, ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε πως κι η ομάδα του είχε απουσίες, ενώ εξήγησε πως στόχος του Εθνικού είναι τα πλέι όφ, όπου εκεί όλα γίνονται.
Μιχάλης Γρηγορίου (προπονητής Εθνικού): «Αρκετές απουσίες είχαμε κι εμείς από τιμωρίες και τραυματισμούς. Θέλαμε τη νίκη για να παραμείνουμε στην τέταρτη θέση. Στόχος μας είναι τα πλέι οφ κι εκεί όλα γίνονται. Σκεπτόμαστε ήδη τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Να μας στηρίξει περισσότερο και στα άλλα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES