29 Ιαν 2010

ΑΕΚ: Με γεμάτες τσέπες και πριμ… στο ντέρμπι

Ανοίγουν την κάνουλα οι διοικούντες την ΑΕΚ και έτσι οι παίκτες της ομάδας θα πάνε με γεμάτους τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όπως έγινε γνωστό, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα καρπωθούν εντός της ημέρας μέχρι και το τελευταίο… σεντ των δεδουλευμένων τους, ενώ -όπως έγινε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- τους περιμένει πριμ 150.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης. Άγνωστοι οι «11 εκλεκτοί» του Μπάγεβιτς, φεύγει ο Ενσαλίβα. Συγνώμη από Ταχτσίδη.

Το πριμ δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα δια στόματος Νίκου Θανόπουλου, αλλά στη σημερινή προπόνηση ο νυν πρόεδρος της ΑΕΚ θα ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» αρχικά την εξόφληση των υποχρεώσεων της διοίκησης (στα 2 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ποσό) και στη συνέχεια το πριμ που λογικά θα είναι ίδιο με αυτό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (150.000). Υπάρχει η σκέψη να μοιραστεί ακόμα μεγαλύτερο ποσό σε περίπτωση νίκης, αλλά δεν θέλουν στην ΑΕΚ να δείξουν ότι διαχωρίζουν τους «αιώνιους».

«Μύλος» η ενδεκάδα, αλλά με Σκόκο βασικό

«Θολώνει τα νερά» ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τα τελευταία οικογενειακά διπλά που πραγματοποιεί στις προπονήσεις, αφού αλλάζει συνεχώς συστήματα και πρόσωπα. Επιθυμώντας να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της «Ένωσης» δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα στις προπονήσεις αν και ο βασικός του κορμός μοιάζει απίθανο να αλλάξει.

Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Καράμπελας, Καφές, Μαντούκα, Σκόκο, Τζεμπούρ και Μπλάνκο πολύ δύσκολα δεν θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα! Από την άλλη, οι δύο θέσεις παίζονται ανάμεσα σε τρεις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, οι Γιάχιτς, Ζεράλντο και Μάκος διεκδικούν τις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού χαφ που απομένουν. Πολλά θα εξαρτηθούν και από το σύστημα με το οποίο θα αποφασίσει ο «Ντούσκο» να παρατάξει την ΑΕΚ, μια και φαίνεται να προβληματίζεται από την δύναμη που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στον χώρο του κέντρου. Έτσι, πιθανότερο είναι να αφήσει στην άκρη το 4-4-2 και να καταλήξει στο 4-3-3 που θα γίνεται 4-5-1 όταν αμύνεται η ομάδα.

Συγνώμη από Ταχτσίδη, αλλά…
Την έγγραφη απολογία του στην οποία ζητάει συγνώμη παρέδωσε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ντίνο Παπαποστόλου. Ο νεαρός μέσος αναγνωρίζει το λάθος του για τα 105 λεπτά που πήγε αργοπορημένος στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας, ενώ αναφέρεται και στην αργοπορημένη άφιξη του το Σάββατο, με τη δικαιολογία πως τότε τον είχε σταματήσει η Τροχαία. Στον 23χρονο αναμένεται να επιβληθεί χαμηλό πρόστιμο, αλλά ποσώς φαίνεται να τον ενδιαφέρει μια και στο μυαλό του βρίσκεται η μεταγραφή στην Τζένοα που είναι -μάλλον- θέμα ημερών.

Προτιμάει Τσάμπιονσιπ από Ραπίντ ο «Ταμ»
Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα έχει ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζεται από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται το μέλλον του μακριά από τους Θρακομακεδόνες. Ο μάνατζερ του, του μετέφερε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ραπίντ Βουκουρεστίου για δανεισμό, αλλά ο μέσος φαίνεται να προτιμάει την Τσάμπιονσιπ από τους Ρουμάνους. Έτσι, θα περιμένει μήπως δεχθεί κάποια πρόταση από αγγλικό σύλλογο μέσα στις επόμενες μέρες και στη συνέχεια θα επιλέξει σύλλογο για την συνέχεια της καριέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES