29 Ιαν 2010

Το πάθος για τη νίκη μπροστά σε 60.000 κασκόλ!

Εχει δημιουργηθεί ένα κλίμα τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με το οποίο ο Παναθηναϊκός θα πάρει άνετα τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μέγα λάθος! Θυμάστε όλοι ποια ήταν η ατμόσφαιρα πριν από το παιχνίδι της «Ενωσης» με τον Ολυμπιακό και πως τελικά όλα τα προγνωστικά πήγαν περίπατο…

Το ματς είναι ντέρμπι. Αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ, κάτι που τα λέει όλα. Προβλέψεις δεν χωρούν και καλό θα είναι να κρατούν όλοι μικρό καλάθι μέχρι να δουν τις δυο ομάδες στο γήπεδο. Οι παίκτες του «τριφυλλιού», πάντως, αυτό κάνουν…
Δεν πάνε με «αέρα» στο ΟΑΚΑ, παρά το +8. Εχουν, δηλαδή, μια συμπεριφορά η οποία είναι και η πιο σωστή. Δεν αιθεροβατούν, δεν λένε μεταξύ τους «έχουμε τη νίκη στο τσεπάκι μας». Αντιθέτως, κρατούν χαμηλούς τόνους, έχοντας παράλληλα πάθος για τη νίκη. «Είναι ντέρμπι και πρέπει να το νικήσουμε. Δεν πρέπει να λέμε ότι έχουμε εύκολο παιχνίδι. Ετσι έλεγαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και είδαμε τι έγινε. Σοβαρότητα και ταπεινότητα χρειάζεται», έλεγε παίκτης των «πράσινων», φανερώνοντας το κλίμα που επικρατεί στην Παιανία, ενόψει του παιχνιδιού.

Ο Νίκος Νιόπλιας είναι ικανοποιημένος βλέπει την ομάδα του να μην πετάει στα σύννεφα και ακόμη περισσότερο, με το πάθος που παρατηρεί στους ποδοσφαιριστές του. Ο Ελληνας τεχνικός έχει καταλήξει στους έντεκα του ντέρμπι. Αν δεν αλλάξει κάτι, λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Καντέ, Σαριέγκι, δεξί μπακ θα παίξει ο Βύντρα και αριστερό ο Σπυρόπουλος. Στον άξονα θα είναι οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, μπροστά τους ο Καραγκούνης, αριστερά ο Λέτο, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Σισέ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών», εξ’ ου κι η φράση στον τίτλο «60.000 πράσινα κασκόλ». Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΠΑΕ, υπολογίζεται ότι στο Ολυμπιακό Στάδιο θα βρεθούν πάνω από 55.000 φίλοι του «τριφυλλιού», γεγονός που μόνο χαρούμενους θα κάνουν τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και όλο τον φίλαθλο κόσμο που… γουστάρει να παρακολουθεί παιχνίδια και μάλιστα ντέρμπι με πολύ κόσμο και ωραία ατμόσφαιρα.

Καλό ματς και θα τα ξαναπούμε την Κυριακή το βράδυ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES