30 Νοε 2010

Στην… πόρτα της εξόδου ο Τεννές!

Στη λήξη της συνεργασίας του με τον ΑΟ Κέρκυρα οδηγείται ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος σε λίγες ώρες αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Αθηναίος προπονητής «πληρώνει το μάρμαρο» τόσο για την πολύ μέτρια έως άσχημη αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν οι «κυανέρυθροι» στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, όσο –κυρίως- και για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των 5 τελευταίων αγωνιστικών (τέσσερις ήττες, μία ισοπαλία), γεγονός που είχε ως συνέπεια τη βαθμολογική οπισθοχώρηση της ομάδας, η οποία από τις πρώτες θέσεις που βρισκόταν κατρακύλησε στις τελευταίες.

Αυτό προβλημάτισε πάρα πολύ τους ιθύνοντες της κερκυραϊκής ΠΑΕ, πουανέλαβαν… δράση. Έτσι λοιπόν, χθες Δευτέρα το βράδυ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη όπου συζητήθηκε διεξοδικά η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και –σύμφωνα με πληροφορίες- εντέλει πάρθηκε απόφαση για την απομάκρυνση του Τεννέ, κάτι που μάλλον θα ανακοινωθεί σήμερα, με σκοπό τη βελτίωση του κλίματος και η ομάδα να μπορέσει να… σώσει τη χρονιά, προτού περιέλθει σε ακόμη πιο δυσχερή θέση.

Πλέον, η Διοίκηση της ΠΑΕ αναζητεί άλλον τεχνικό, που θα προσληφθεί άμεσα, ώστε να προετοιμάσει την ομάδα και να την κοουτσάρει στο σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμέρνη, άρα λοιπόν ενδεχομένως και σήμερα κιόλας θα υπάρξει εξέλιξη στο θέμα αυτό.

Ήδη, από χθες Δευτέρα το βράδυ η ΠΑΕ έχρι επαφές με υποψήφιους τεχνικούς. Οι περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αρκετές και σύμφωνα με πληροφορίες μερικά από τα ονόματα που… έπεσαν στο τραπέζι είναι των Νίκου Νιόπλια, Παύλου Δερμιτζάκη, Νίκου Κεχαγιά, Γιάννη Παπακώστα και Γιώργου Παράσχου.

Βολιδοσκοπούνται και μερικοί άλλοι προπονητές, με τη Διοήκηση του ΑΟΚ να επιθυμεί να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή, ώστε να έρθουν άμεσα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES