15 Ιουλ 2010

Όλο και πιο κοντά σε Γκαλάς!

Όλο και πιο κοντά σε Γκαλάς!Σε προχωρημένο στάδιο είναι οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Γουιλιάμ Γκαλάς. Οι δύο μάνατζερ του Γάλλου αμυντικού, Πιερ Φρελό και Ετιέν Μεντί, έφτασαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα και σήμερα θα έχουν συνάντηση με τον αντιπρόεδρο των «πρασίνων», Δημήτρη Γόντικα.

Οι πρωταθλητές προσφέρουν στον 33χρονο άσο, που έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ, 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο Γκαλάς αρχικά αξίωνε τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως η διαφορά θα καλυφθεί με τη διάρκεια του συμβολαίου, που θα είναι τριετής, αλλά και το πριμ υπογραφής, που μπορεί να φτάσει και τις 700.000 ευρώ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχει «ψηθεί» να έρθει στον Παναθηναϊκό και να σμίξει με τους συμπαίκτες του στους «τρικολόρ», Τζιμπρίλ Σισέ και Σίντνεϊ Γκοβού.

Σε περίπτωση που «χαλάσει» του Γκαλάς, εναλλακτική λύση αποτελεί-όσο ακόμη δεν υπογράφει επέκταση συμβολαίου με τη Λιόν-ο Κρις, ενώ στη λίστα παραμένει και το όνομα του Μανουέλ Ντα Κόστα και σε αυτή προστέθηκε το όνομα του 28χρονου Κροάτη της Γιουβέντους Ντάριο Κνέζεβιτς. Αντίθετα, η περίπτωση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έχει εγκαταλειφθεί.

Αύριο στην Παιανία ο Κωνσταντόπουλος

Την Παρασκευή αναμένεται τελικά να βρεθεί στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Παιανία ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Κωνσταντόπουλος. Χθες είχε μία γεμάτη ημέρα με αλλεπάλληλες επαφές με στελέχη του συλλόγου, ενώ μίλησε με τον Γιάννη και το Γιώργο Βαρδινογιάννη, τον Παύλο Γιαννακόπουλο και τον Νίκο Νιόπλια.

Η επιστροφή των διεθνών

Στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης θα λάβουν μέρος οι διεθνείς, που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και είχαν επιπλέον άδεια, πλην του Ζιλμπέρτο Σίλβα που θα ενσωματωθεί στην αποστολή στο τέλος του μήνα, όταν οι «πράσινοι» θα βρίσκονται στο Τορόντο. Οι διακοπές τελείωσαν για τους Τζόρβα, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Σεϊταρίδη, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Νίνη, Σισέ και Γκοβού. Οι μουντιαλικοί άσοι θα περάσουν από εργομετρικά τεστ και το Σάββατο θα ακολουθήσουν την αποστολή που θα αναχωρήσει για το Κίτσμπιελ.

Προς αποχώρηση ο Γιούρκας

Ο Δημήτρης Γόντικας ενημέρωσε τον Γιούρκα Σεϊταρίδη πως δεν είναι στα πλάνα για την ερχόμενη σεζόν και τον κάλεσε να βρει πρόταση για να αποχωρήσει. Ανάλογο μήνυμα έστειλε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και στον Βαγγέλη Μάντζιο. Η Βάσκο Ντα Γκάμα και η Κοπεγχάγη ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος εφόσον δεν μείνει στον Παναθηναϊκό (κάτι που θέλει ο ίδιος), προτιμά να παίξει στην πατρίδα του. Ο Μπράις Μουν οδεύει προς δανεισμός στον Άγιαξ Κέιπ Τάουν, ενώ ο Νασίφ Μόρις αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Οι Μελίσσης και Δημούτσος θα ακολουθήσουν την προετοιμασία στην Αυστρία και εν συνεχεία θα αποφασιστεί το μέλλον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES