13 Μαΐ 2010

Τα είπαν με τον εισαγγελέα οι «μεγάλοι»

Τα είπαν με τον εισαγγελέα οι «μεγάλοι»Περίπου μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση του αθλητικού εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου με τους προέδρου των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα, ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη και τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Λούβαρη (ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν παρέστη παρά το σχετικό αίτημα της αρχής), αλλά και τον γενικό διευθυντή της Σούπερ Λίγκας, Πατρίκ Κομνηνό. Η συζήτηση αφορούσε τους «ύποπτους» ή «στημένους» αγώνες και το πώς μπορεί να καταπολεμηθεί το φαινόμενο που έχει φτάσει μέχρι την Ελλάδα.

Ο Νικόλας Πατέρας δήλωσε: «Ο αθλ. Εισαγγελέας άκουσε τις απόψεις μας για τα στημένα ματς που έχει στα χέρια του και μας ρώτησε ποιες είναι οι προθέσεις του. Μπορεί σύντομα να μας καλέσει να καταθέσουμε και ως μάρτυρες», ενώ χαρακτήρισε μυθιστορηματικό το δημοσίευμα που έκανε λόγο για πρόταση του ιδίου και του Ανδρέα Βγενόπουλου για να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ. Παράλληλα παρέπεμψε στο προσεχές ΔΣ του συλλόγου για τα υπόλοιπα ζητήματα.

Ο Πατρίκ Κομνηνός τόνισε: «Έχει αρχίσει μία συνεργασία με την εισαγγελία. Δεν τιμά το ποδόσφαιρό μας αυτό το φαινόμενο. Θα καλέσει κι άλλες ομάδες και παράγοντες. Τα στοιχεία δεν ονοματίζουν στημένους αγώνες, αλλά εντοπίζουν ασυνήθη στοιχηματική συμπεριφορά. Το έργο του εισαγγελέα είναι δύσκολο, αλλά θα τον βοηθήσουμε στο έργο του. Σκοπός μας είναι να πείσουμε την κοινή γνώμη πως το ποδόσφαιρό μας είναι αξιόπιστο».

Ο Σταύρος Αδαμίδης, τέλος, ανέφερε: «Η ΑΕΚ κουβαλά πληγές από τέτοιες μεθοδεύσεις, που της έχουν στερήσει αυτά που δικαιούντο στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτό και θα βοηθήσουμε τον εισαγγελέα στο έργο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES