26 Απρ 2010

Hττα της Βολίδας στην Άρτα

Ένα αποτέλεσμα στο οποίο δεν μας έχει... συνηθίσει έφερε στην Άρτα η ομάδα του Κάτω Γαρούνα, απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία.

  

Το 3-1 από την Αναγέννηση αποτελεί την πιο βαριά ήττα των «κιτρινόμαυρων» στη φετινή σαιζόν και τους έριξε στην 5η θέση του πίνακα.

  

Πάντως, ελαφρυντικά υπάρχουν. Της Βολίδας της στοίχησαν οι σημαντικές απουσίες που είχε, λόγω τιμωρίας (Δούσης, Πετρόγιαννης, Λυκόκας, Πάγκαλης), ενώ φάνηκε πως η κερκυραϊκή ομάδα είχε το μυαλό της στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τον Εθνικό Βατερού στην Κοζάνη, για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, γι' αυτό και στην Άρτα οι παίκτες της έκαναν συντήρηση δυνάμεων και δεν θέλησαν να ρισκάρουν, σε ένα ματς που άλλωστε δεν είχε βαθμολογική σημασία.

  

Οι Αρτινοί άνοιξαν το σκορ στο 42΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιφλίδη, ο οποίος στο 65΄ διαμόρφωσε και το 2-0. Το τρίτο τέρμα της Αναγέννησης σημείωσε ο Γόγολος στο 68΄, για να μειώσει η ομάδα του Ρομπέρτο Μπολάνο με τον Γρηγόρη Στρατηγό στο 75΄, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

  

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν η πρώτη εμφάνιση του νεαρού (μόλις 14χρονου) Παναγιώτη Βλάχου με τη φανέλα της Βολίδας, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας και ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον χρόνο που αγωνίστηκε.

  

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Μπόνας, Ζηγκήρης, Βασιλακόγλου, Λύττος (80΄ Λαγκακουμάκης), Μπαλάφας, Καντάνης, Γόγολος, Κόλιος (71΄ Πλακιώτης),Μάλιος, Τσιφλίδης, Γούλας.

ΒΟΛΙΔΑ: Ζάχος, Σουπιώνης (55΄ Λάσκαρης), Αρμένης, Κονισπολιάτης, Μεσημέρης, Βρακκάς, Μικάλεφ (46΄ Σπίνουλας), Γ. Σκολαρίκης, Γκερέκος (75΄ Βλάχος), Στρατηγός, Μοναστηριώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES