27 Απρ 2010

Επιστρέφει στον ΟΦΗ ο Παράσχος!

Επιστρέφει στον ΟΦΗ ο Παράσχος!Προπονητής του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Παράσχος. Ο Έλληνας τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση των Κρητικών, ώστε να καθίσει στον πάγκο τους τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Η λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Γκουλή -έπειτα από την απρόσμενη ισοπαλία της Κυριακής με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας- έφερε σε αναζήτηση τεχνικού τον ΟΦΗ, με τους ανθρώπους της ομάδας να βλέπουν στο πρόσωπο ενός «παλιού γνώριμου» τον ιδανικό για να την οδηγήσει στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος -και ειδικά στα play off.

Ο Μακεδόνας τεχνικός τυγχάνει της εκτίμησης των οπαδών του ΟΦΗ από το προηγούμενο πέρασμα του από την ομάδα (αντικατέστησε τον Ράινερ Μάουρερ στο τέλος της χρονιάς 2007-08, με συγκομιδή 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 11 ήττες), ενώ και ο ίδιος έχει αναφερθεί με θερμά λόγια στην πρώτη του θητεία στο τιμόνι της.

Ο Παράσχος αναμένεται να υπογράψει αύριο το συμβόλαιο του (που θα ισχύει για τα προσεχή εννέα ματς, με προοπτική ανανέωσης ενός ακόμα χρόνου) και θα κάνει την Πέμπτη την πρώτη προπόνηση του με τους παίκτες του ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES