11 Απρ 2010

Στέφεται πρωταθλητής!

Στέφεται πρωταθλητής!Η μεγάλη ώρα για τον Παναθηναϊκό έφτασε! Στους «πράσινους» αρκεί απλώς μία ισοπαλία στο αποψινό (19:00, www.sport-fm.gr, NovaΣΠΟΡ FM 94,6, Novasports 1) παιχνίδι με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να σφραγίσουν την κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους. Εφόσον το «τριφύλλι» νικήσει ή έρθει ισόπαλο με τους Θεσσαλονικείς θα πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα, έπειτα από έξι χρόνια και συγκεκριμένα τη σεζόν 2003/04.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα παρατάξει με επιθετικές βλέψεις τον Παναθηναϊκό απέναντι στον «Γηραιό», αφού όλη αυτή την εβδομάδα ζήτησε από τους παίκτες του το απόλυτο των νικών μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι «πράσινοι» θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι και θα πιέσουν από το πρώτο λεπτό την αντίπαλη άμυνα, ώστε να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ και να φύγει το άγχος από τα πόδια τους.

Πώς θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός

Ο Νιόπλιας θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σεϊταρίδη, Κατσουράνη, Καντέ και Βύντρα. Την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν ο Ζιλμπέρτο, ο Νίνης και ο Καραγκούνης. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Λέτο, δεξί ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Ρουκάβινα, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Σιμάο, Κλέιτον, Γκάμπριελ, Μπιάρσμιρ και Μαρίνος. Εκτός έμειναν ο Δάρλας (χθες γυμνάστηκε ατομικά, αλλά αύριο αναμένεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα), ο τιμωρημένος Σαριέγκι (χάνει το υπόλοιπο της σεζόν), ο Γκαλίνοβιτς, ο Μαχλελής και ο Σπυρόπουλος (αναμένεται να παίξει στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και στον τελικό του Κυπέλλου).

Με τον κόσμο στο πλευρό του

Ο Παναθηναϊκός θα έχει από το πρώτο λεπτό τη συμπαράσταση των οπαδών του, οι οποίοι θέλουν να τον δουν να στέφεται πρωταθλητής και θα προσπαθήσουν να σπρώξουν την ομάδα του Νίκου Νιόπλια στον τίτλο. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» εκτιμούν ότι σήμερα στο γήπεδο θα βρεθούν περισσότεροι από 50.000 οπαδοί, ενώ τα εισιτήρια δεν έχουν εξαντληθεί.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Ηρακλή μπορούν και σήμερα να προμηθευτούν εισιτήρια, τα οποία κοστίζουν από 10 μέχρι 40 ευρώ. Οι ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων είναι οι εξής: Λ. Αλεξάνδρας 10:00-13:00, Λ. Κύμης και σταθμός «Ειρήνη» από τις 11:00 έως τις 19:00 και στη ΒΑ είσοδο (Λ. Κηφισίας) από τις 16:00 έως τις 19:00.

«Έχουμε να πάρουμε δύο τίτλους»

Στον Παναθηναϊκό θα χαρούν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως περιμένουν οι παίκτες να πάρουν και το Κύπελλο Ελλάδας για να χαρακτηριστεί άκρως επιτυχημένη η φετινή σεζόν. Αυτό ήταν, άλλωστε, το μήνυμα του Νικόλα Πατέρα στους δύο αρχηγούς της ομάδας, τον Καραγκούνη και τον Ζιλμπέρτο.

«Θέλω να μεταφέρετε και στα υπόλοιπα παιδιά ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εχουμε μπροστά μας δύο τρόπαια να κατακτήσουμε. Τότε θα ολοκληρωθεί η χρονιά. Πρέπει να είστε σοβαροί και να συνεχίσετε τη δουλειά μέχρι και το τελευταίο λεπτό του τελικού του Κυπέλλου», τούς είπε ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ και συνομίλησε ακόμα με τον Νιόπλια και τον Αντωνίου, καθώς και με ορισμένους ακόμα παίκτες και κατόπιν αποχώρησε.

Γκοβού: «Ελπίζω να παίξω στο εξωτερικό»

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Σίντνεϊ Γκοβού να αποχωρήσει από τη Λιόν στο τέλος της σεζόν και να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ομάδα του εξωτερικού. Το όνομα του Γάλλου άσου έχει ακουστεί ότι βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού και χθες ο παίκτης δήλωσε: «Θέλω κι ελπίζω να παίξω στο εξωτερικό. Αυτό προτιμώ. Εκτιμώ όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όχι μόνο το αγγλικό, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις προοπτικές που θα υπάρχουν». Ο 31 ετών μεσοεπιθετικός φέρεται να επιθυμεί να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα, όμως αυτή τη στιγμή η Ρόμα, η Σεβίλλη και η Λεβερκούζεν φαίνεται ότι τον «γλυκοκοιτάζουν».

* Χθεσινοβραδινές φήμες ανέφεραν ότι σκάουτερ του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στη Γαλλία. Συγκεκριμένα στο Παρίσι, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν-Μπορντό (3-1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES