11 Μαρ 2010

Τι Champions, τι Europa

Τι Champions, τι Europa Αναμετρήσεις επιπέδου και ενδιαφέροντος Champions League περιλαμβάνει το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Europa League. Πέραν του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης στο ΟΑΚΑ, διεξάγονται άλλα επτά αμφίρροπα ματς.

Η Βαλένθια φιλοξενεί στο «Μεστάγια» τη Βέρντερ Βρέμης χωρίς τους Ματιέ και Ναβάρο. Από τη γερμανική ομάδα θα απουσιάσουν οι Νιμάιερ, Μπένις και Βάγκνερ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει στο «Βιθέντε Καλντερόν» τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι «ροχιμπλάνκος» θα είναι πλήρεις, ενώ από τα «λιοντάρια» δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στην πρώην ομάδα του ο Σιναμά Πονγκόλ, ενώ θα λείψουν και οι Καρίκο και Ντιαλό.

Η Λιλ υποδέχεται στο «Μετροπόλ» τη Λίβερπουλ χωρίς τους Ζερβίνιο, Ντεμπισί και Ντε Μέλο, ενώ από τους «κόκκινους», που αντιμετωπίζουν τη διοργάνωση ως μονόδρομο για κάποια επιτυχία φέτος, ενδέχεται να απουσιάσει ο Μπεναγιούν λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Η Γιουβέντους αναμετράται στο «Ολίμπικο» με τη Φούλαμ. Οι «μπιανκονέρι» δεν υπολογίζουν στους τραυματίες Μπουφόν, Αμάουρι, Κιελίνι Τζοβίνκο και Κιμέντι, ενώ τιμωρημένος είναι ο Φελίπε Μέλο. Οι Λονδρέζοι δεν θα έχουν στις τάξεις τους τον τιμωρημένο Μέρφι, τους Σόρεϊ και Οκάκα-Τσούκα που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αλλά και τους τραυματίες Τζόνσον, Ντέμπσεϊ και Πάντσιλ.

Η Μπενφίκα φιλοξενεί στο «Ντα Λουζ» τη Μαρσέιγ δίχως σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Από την ομάδα της Μασσαλίας θα λείψουν Χάιντσε, Ρόολ και Ροντριγκέζ, αλλά ο Νιάνγκ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Το Αμβούργο αντιμετωπίζει στη «Νόρντμπανκ Αρένα», που θα φιλοξενήσει τον τελικό, την Άντερλεχτ. Από τη γερμανική ομάδα θα λείψει ο τιμωρημένος Ντεμέλ και ο τραυματίας Γκερέρο, ενώ από τους Βέλγους θα λείψουν οι Πόλακ, Βασιλέφσκι και Φρούτος.

Τέλος, η Ρούμπιν Καζάν κοντράρεται στο «Τσεντράλνι» με τη Βόλφσμπουργκ λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του ρωσικού Σούπερ Καπ και λίγο πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Από τους πρωταθλητές Γερμανίας θα απουσιάσουν οι τραυματίες Γκραφίτε, Μπενάλιο, Μπαρτζάλι και Ζιανί.

Το πρόγραμμα:

Πέμπτη, 11/3

Αμβούργο-Άντερλεχτ (20:00, Novasports 4)
Ρούμπιν-Βόλφσμπουργκ (20:00, Novasports 6)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (20:00, Novasports 3)
Λιλ-Λίβερπουλ (20:00, ANT-1)
Μπενφίκα-Μαρσέιγ (22:05, Novasports 6)
Παναθηναϊκός-Σταντάρ Λιέγης (22:05, ANT-1)
Γιουβέντους-Φούλαμ (22:05, Novasports 1)
Βαλένθια-Βέρντερ Βρέμης (22:05, Novasports 4)

Οι επαναληπτικοί αγώνες:

Πέμπτη 18/3

Μαρσέιγ-Μπενφίκα (20:00)
Σταντάρ Λιέγης-Παναθηναϊκός (20:00)
Φούλαμ-Γιουβέντους (20:00)
Βέρντερ Βρέμης-Βαλένθια (20:00)
Άντερλεχτ-Αμβούργο (22:05)
Βόλφσμπουργκ-Ρούμπιν (22:05)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:05)
Λίβερπουλ-Λιλ (22:05)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES