19 Μαρ 2010

Γκρέταρσον: «Έρχομαι για να βοηθήσω»

Γκρέταρσον: «Έρχομαι για να βοηθήσω» Να βάλει τέλος στα σενάρια που θέλουν την επικείμενη πρόσληψή του να αποτελεί «άδειασμα» στον Ντούσαν Μπάγεβιτς έσπευσε ο Άρναρ Γκρέταρσον. «Δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ με κανέναν. Αν και εφόσον καταλήξουμε σε οριστική συμφωνία με την ομάδα, δεν θα έρθω για να δημιουργήσω ρήξεις και κόντρες, αλλά για να βοηθήσω την ΑΕΚ να γίνει καλύτερη και να πετύχει τους στόχους της. Όσα ακούγονται για το αν μπορούμε να συνεργαστούμε δεν με ενδιαφέρουν», τόνισε στο «Goal» ο 38χρονος Ισλανδός, που προορίζεται για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Σερβοέλληνα προπονητή. «Είναι καταξιωμένος τεχνικός και το δείχνουν οι τίτλοι του».

Παράλληλα αποκάλυψε πως «… υπάρχει ενδιαφέρον από τα τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φλεβάρη και τις επόμενες ημέρες θα έρθω στην Ελλάδα για να επισημοποιηθούν τα πράγματα, εφόσον δεν υπάρξει πρόβλημα. Με ενδιαφέρει η προοπτική αυτή και δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ και πάλι με την ΑΕΚ». Όσο για όσους θεωρούν πως η απειρία του για τη θέση που θα αναλάβει αποτελεί μειονέκτημα, δήλωσε πως «… με βοήθεια και συνεργασία από όλες τις πλευρές είμαι πεπεισμένος ότι το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ καλό».

Με Μανωλά και στην Τούμπα

Για το βασικό σχήμα προορίζει και στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον Κώστα Μανωλά. Στις χθεσινές δοκιμές ο 19χρονος στόπερ ήταν παρτενέρ του Μαϊστόροβιτς στο κέντρο της άμυνας, με τον Γιάχιτς να προωθείται στο κέντρο δίπλα στον Καφέ, καθώς ο Γκέντσογλου αποχώρησε με αιμάτωμα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και η συμμετοχή του έστω και στην αποστολή είναι αμφίβολη. Σίγουρη θέση στην ενδεκάδα έχουν οι Σάχα, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Καφές, Σκόκο, Μπλάνκο και Τζεμπούρ, ενώ δίλημμα μεταξύ Καράμπελα και Γεωργέα για το αριστερό άκρο της άμυνας και μεταξύ Λεονάρντο ή Μαντούκα για το κέντρο.

Έμφαση στις ακαδημίες

Η… παραγωγή ποδοσφαιριστών είναι από τα πρώτα μελήματα της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Νίκος Νοτιάς σε συνάντηση που είχε με τον διευθυντή των ακαδημιών, Ανδρέα Σταματιάδη, και τον τεχνικό διευθυντή Τόνι Σαβέφσκι, τους τόνισε τη σημασία που έχει στην πολιτική του συλλόγου ο συγκεκριμένος τομέας. Παράλληλα δεσμεύτηκε πως θα τους παρέχονται όλα τα μέσα για να γίνεται σωστή δουλειά, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η ομάδα θα μετακομίσει στο νέο της προπονητικό κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES