19 Μαρ 2010

Μετά το ντέρμπι οι αποφάσεις

Μετά το ντέρμπι οι αποφάσειςΜετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα σημειωθούν εξελίξεις στον Ολυμπιακό στο θέμα του προπονητή. Στην κορυφή της σχετικής λίστας παραμένει το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο θα συναντηθεί σύντομα ο Γιάννης Χρυσικόπουλος.

Οι Πειραιώτες θεωρούν ότι ο Ισπανός προπονητής θα δει με καλό μάτι την πρόταση που θα του γίνει, αλλά αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο ζήτημα να τραβήξει μέχρι το τέλος του μήνα. Ο 46χρονος τεχνικός έχει εκφράσει την επιθυμία να συναντηθεί με τον ίδιο τον Σωκράτη Κόκκαλη. Δεν αποκλείεται ο Βαλβέρδε να συναντηθεί με τον γενικό δειυθυντή της ΠΑΕ και να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα, οι διοικούντες την ομάδα βρίσκονται σε επαφή με μάνατζερ και άλλους προπονητές, με την περίπτωση του Έρικ Γκέρετς να βρίσκεται στη λίστα των υποψήφιων προπονητών να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία. Εν τω μεταξύ, έφτασε πρόταση και για τον Τζιανφράκο Τζόλα, ο οποίος ξεκίνησε καριέρα ως προπονητής στη Γουέστ Χαμ.

Τέλος, ο κ. Κόκκαλης αποφάσισε να μην αναθέσει-τουλάχιστον τώρα-στον Αλέκο Αλεξανδρή την τεχνική ηγεσία, αφού η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο στο παιχνίδι με την Μπορντό. Ο Ολυμπιακός θα κατέβει με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ανάλογα με την εικόνα ή το αποτέλεσμα του ντέρμπι θα κριθεί η παρουσία του Σέρβου τεχνικού στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

Εκτός ο Ζαϊρί, μέσα ο Μέλμπεργκ

Στο κυριακάτικο (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Novasports 1) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στρέφουν στον Ολυμπιακό την προσοχή τους. Οι Πειραιώτες εμφανίζονται ικανοποιημένοι για την αξιοπρεπή παρουσία της ομάδας φέτος στο Champions League, αλλά εκτιμούν ότι χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία να προκριθούν στους «8» της διοργάνωσης. Το πρωτάθλημα έχει χαθεί για τους «ερυθρόλευκους», όμως η νίκη απέναντι στους «πράσινους» θα είναι πολύ σημαντική.

Εν όψει του κρίσιμου αγώνα με το «τριφύλλι» η ομάδα είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί χωρίς τον Ζαουάντ Ζαϊρί. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός επέστρεψε με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό αχίλλειο τένοντα, όμως δύσκολα θα χάσει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του, ο Ντιόγο προπονήθηκε κανονικά, όμως δεν δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τέτοιου ματς. Όσον αφορά τον Ντουντού, δείχνει καλά, αλλά παραμένει άγνωστο πότε θα προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES