6 Φεβ 2010

Σίτι καλεί Τοροσίδη!

Οι… σειρήνες για τον Βασίλη Τοροσίδη έρχονται και πάλι από την Αγγλία. Σύμφωνα με το Skysports η Μάντσεστερ Σίτι έχει αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας φιλοξενεί δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη ο οποίος αναφέρει ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού καλοβλέπει το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Μάντσεστερ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν αυτός που καθυστέρησε την διοίκηση της ομάδας να καταθέσει επίσημη πρόταση στους «ερυθρόλευκους» στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου γιατί ήθελε να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία για τον παίκτη και να τον παρακολουθήσουν περισσότερες φορές οι σκάουτερ της ομάδας.

«Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παίξει ο Βασίλης στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ, διότι είχα επαφές με την Μάντσεστερ Σίτι τις τελευταίες 20 μέρες. Η Σίτι μας κάλεσε και μας ρώτησε μερικά πράγματα για τον Τοροσίδη. Έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον και μας είπαν ότι θα κοιτάζουν την πορεία του και κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ», τόνισε αρχικά ο κ. Καζιάνης και πρόσθεσε:

«Τον γνωρίζουν πολύ καλά, αλλά από τη στιγμή που ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν έχει συγκεντρώσει πολλές πληροφορίες για τον παίκτη, αποφάσισαν να μην κινηθούν τον Ιανουάριο. Θα συνεχίσουν να τον παρακολουθούν και θα μιλήσουμε ξανά το καλοκαίρι. Ξέρουν ότι η ρήτρα αποδέσμευσης είναι 7 εκατ. ευρώ και πως ο Βασίλης θα ήθελε πολύ να παίξει σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον που είχε δείξει η Σάντερλαντ για τον διεθνή αμυντικό: «Ήταν πράγματι μεγάλο. Μίλησα με τους διοικούντες την ομάδα, των οποίων πρόθεση ήταν να προσφέρουν στον Ολυμπιακό 4 εκατ. ευρώ. Βέβαια, τους ξεκαθάρισα ότι ο Ολυμπιακό δεν θα πουλούσε τον παίκτη για τόσα χρήματα. Η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι στα 7εκατ. ευρώ και αυτός είναι ο λόγος που η Σάντερλαντ δεν προχώρησε σε επίσημη πρόταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES