6 Φεβ 2010

Εκτός ο Ζιλμπέρτο με ΑΕΛ!

Χωρίς τον Ζιλμπέρτο Σίλβα θα ταξιδέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού στη Λάρισα, όπου καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΛ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Ο Βραζιλιάνος μέσος εξακολουθεί να αισθάνεται πόνους στον αστράγαλο και στη σημερινή προπόνηση έκανε θεραπεία.

Ο Νίκος Νιόπλιας συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Σωτήρη Νίνη, όχι όμως τους Ρουκάβινα, Μαχλελή και Γκάμπριελ (αν και ο τελευταίος προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που είχε κάνει στις 5 Ιανουαρίου για την αποκατάσταση της δεξιάς βουβωνοκήλης). Ο Νίνης αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο του αγώνα με τους «βυσσινί» και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια του ματς.

Οι «πράσινοι», αφού έκαναν ζέσταμα, επιδόθηκαν σε παιχνίδι κατοχής της μπάλας "5-2" και στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας. Η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να κάνουν εξάσκηση στα τελειώματα και στις στατικές φάσεις.

Ο κ. Νιόπλιας δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας. Συνεπώς παίκτες που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι είναι οι: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο ή Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο και Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES