11 Ιαν 2010

Κετσπάγια: «Οργανωμένος πόλεμος»!

Την πεποίθηση ότι «υπήρχε οργανωμένος πόλεμος από κάποιους δημοσιογράφους και τους οργανωμένους οπαδούς» εξέφρασε ο Τιμούρ Κετσπάγια και θεωρεί ότι ο εκείνοι ευθύνονται για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. «Πώς γίνεται μια ομάδα που πήρε 12 πρωταθλήματα σε 13 χρόνια να παίζει υπό πίεση; Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να έχει την πίεση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της εθνικής Γεωργίας.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Κετσπάγια:

Για την στήριξη του Κόκκαλη είπε:

«Παραμονή του ματς με την Άλκμααρ, οι οργανωμένοι συναντήθηκαν με τον Κόκκαλη και του είπαν ή εμείς ή αυτός. Τι άλλο να κάνει; Δεν μπορούσε να τα βάλει με όλους. Προφανώς εγώ ήμουν το πρόβλημα. Μάλλον δεν μου συγχώρεσαν ποτέ τις ζημιές που τους έκανα ως παίκτης και ως προπονητής».

Για τις μεταγραφές που δεν έγιναν:

«Ο άνθρωπος (σ.σ. Κόκκαλης) μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω στον Ολυμπιακό. Μπορεί να είχε κάποιο πρόβλημα. Έπρεπε να σηκωθώ και να φύγω, όπως είπαν; Ο Ολυμπιακός είχε ζημιά 20 εκατ. πέρσι, λόγω Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος τα φέραμε πίσω αυτά τα χρήματα. Γιατί δεν λέει κανείς για τον Μέλμπεργκ, τον Μαρέσκα, τον Ραούλ Μπράβο που δυο χρόνια είχε πάρει τρία εκατ. και δεν έπαιζε ή τον Μήτρογλου; Προσπαθήσαμε να κάνουμε 2-3 μεταγραφές μετά τη Σλόβαν, αλλά χάλασαν τελευταία στιγμή».

Για τον Ολυμπιακό:

«Πώς γίνεται μια ομάδα που πήρε 12 πρωταθλήματα σε 13 χρόνια να παίζει υπό πίεση; Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να έχει την πίεση. Λένε ότι είναι αποτυχημένη η σεζόν ενώ μόλις δεύτερη φορά στα τελευταία 10 χρόνια περνάει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τη φυσική κατάσταση της ομάδας:

«Έφυγα χωρίς να δεχτούμε γκολ, έχοντας μόνο νίκη. Αν εμείς κερδίζαμε, σημαίνει οι άλλοι δεν είχαν καθόλου φυσική κατάσταση».

Για τους δημοσιογράφους και τους οπαδούς:

«Υπήρχε οργανωμένος πόλεμος από κάποιους δημοσιογράφους και τους οργανωμένους οπαδούς. Ήθελαν να επέμβουν στη δουλειά μου. Ήρθε και με βρήκε ένας να μου πει “εμείς θέλουμε έτσι κτλ”. Εσάς η δουλειά σας είναι στην εξέδρα! Βγαίνουν 15 εφημερίδες στην Αθήνα και πρέπει να πουλήσουν. Έτσι, γράφουν αυτά που θέλει να διαβάσει ο κόσμος».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Δυσκολεύομε να βρω θετικά. Δεν αφήνουν τις ομάδες να ησυχάσουν, έτσι πρόεδροι εκατομμυριούχοι σηκώνονται και φεύγουν ενώ έχουν βάλει εκατομμύρια. Οι ομάδες δεν έχουν δικό τους γήπεδο. Ο Ολυμπιακός γι αυτό παίρνει τα πρωταθλήματα. Πάνω από τη μισή νίκη στο Καραϊσκάκη την παίρνει ο κόσμος, όταν θέλει να στηρίξει την ομάδα».

Για το ότι ήταν αμυντικογενής προπονητής:

«Να το πει κάποιος δημοσιογράφος στην Αγγλία, την Ισπανία ή την Ιταλία, να το καταλάβω. Αλλά τι μπάλα έχει παιχτεί στην Ελλάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια και έλεγαν πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε μπάλα; Εγώ προσπαθώ να μειώσω τις πιθανότητες ήττας. Πέντε χρόνια στην Ανόρθωση δεν λέω ότι παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Όμως πήραμε τίτλους. Αν παίζαμε ωραίο ποδόσφαιρο δεν θα μπαίναμε στους Ομίλους».

Για την Εθνική Γεωργίας:

«Θα προσπαθήσουμε να πάμε στο EURO ή στο Μουντιάλ, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχω στόχους, δεν πάω εκεί για να προσπαθήσω και ότι βγει. Αν δω ότι δεν μπορώ ίσως φύγω και στον ένα χρόνο. Μπορεί να κάτω και τέσσερα. Το συμβόλαιο είναι για δυο χρόνια».

Για το αν μπορεί να δουλεύει και σε σύλλογο παράλληλα:

«Δεν υπάρχει τέτοια πρόνοια. Πρέπει να είναι κάτι πάρα πολύ καλά για να το σκεφτώ».

Για το αν είχε πρόταση από την Ομόνοια:

(Γελάει). «Η Ομόνοια έχει προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES