11 Ιαν 2010

ΠΑΟ: Συνεχίζει να πιέζει ο Πόγκατετς

Μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει (θετικά ή αρνητικά) η υπόθεση του Εμάνουελ Πόγκατετς, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού. Ο Αυστριακός στόπερ πιέζει τη Μίντλεσμπρο (στην οποία ανήκει) και τον (προπονητή του) Γκόρντον Στράχαν να τον παραχωρήσουν στο «τριφύλλι» τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, παρότι το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

«Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό μου. Δώστε με τώρα στον Παναθηναϊκό», ήταν το μήνυμα του 26χρονου παίκτη στη διοίκηση της αγγλικής ομάδας και τον Σκωτσέζο τεχνικό. Οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα και για αυτό το λόγο θα εντείνουν την τρέχουσα εβδομάδα τις προσπάθειές τους.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του Πόγκατετς, Γιούργκεν Βέρνερ, ο οποίος αναμένει άμεσα την απάντηση της «Μπόρο». Αν και η Μίντλεσμπρο ζητάει περίπου 2 εκατ. ευρώ για την αποδέσμευση του Αυστριακού, στον Παναθηναϊκό φέρονται διατεθειμένοι να διαθέσουν κάτι παραπάνω από μισό εκατ. ευρώ για την άμεση απόκτηση του παίκτη.

Εν τω μεταξύ, η «πράσινη» ΠΑΕ διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον ποδοσφαιριστή να έρχεται μέσα στην εβδομάδα στην Ελλάδα: «Αν τα βρούμε άμεσα με τη Μίντλεσμπρο, τότε, ναι, θα έρθει. Αλλά τώρα δεν έχει προγραμματιστεί κάτι, αφού δεν υπάρχει εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις», ήταν η απάντηση της διοίκησης στη συγκεκριμένη φημολογία.

Πάντως, η υπόθεση φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, αφού στην Αγγλία γράφουν ότι ο Στράχαν θέλει τον Γκάρι Κάλντγουελ από την Σέλτικ και ενδεχομένως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Πόγκατετς στην άμυνα της Μίντλεσμπρο.

* Η «Gazzetta Dello Sport» έγραψε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Περ Κρόλντρουπ της Φιορεντίνα, όμως η ΠΑΕ διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα και τονίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα τον Δανό αμυντικό.

Αλλαγμένος με Πιερικό

Αρκετό χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στο πρωτάθλημα αναμένεται να δώσει ο Νίκος Νιόπλιας στον αγώνα της Τετάρτης με τον Πιερικό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» προτίθεται να χρησιμοποιήσει έξι-επτά νέα πρόσωπα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Γκαλίνοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι και Δάρλα. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης και ο Τζιόλης, έχοντας στα πλάγια τον Νίνη (δεξιά) και τον Χριστοδουλόπουλο (αριστερά). Βασικός ενδέχεται να παίξει ο Πετρόπουλος, όπως και ο Κλέιτον.

Πρόθεση του Νιόπλια είναι να ξεκουραστούν κάποιοι εκ των Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Λέτο, Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Κατσουράνης δεν θα παίξει με τον Πανθρακικό, οπότε θα αγωνιστεί την Τετάρτη.

«Εχουμε το ματς Κυπέλλου και θα ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες. Οσοι παίξουν θα πρέπει να το δουν σοβαρά για να πάρουμε την πρόκριση και να κυνηγήσουμε να πετύχουμε κι αυτόν τον στόχο. Επίσης, με τον Πανθρακικό θα έχουμε τιμωρίες και θα γίνουν αλλαγές. Θέλω όλοι να είστε σε ετοιμότητα», είπε χθες ο Νιόπλιας στους παίκτες.

* Στους δέκα πιο πολλά υποσχόμενους παίκτες του προσεχούς Μουντιάλ συμπεριλήφθηκε ο Σωτήρης Νίνης. Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Χάμσικ (Νάπολι), Αλτιντορ (Χαλ), Οζίλ (Βέρντερ Βρέμης), Αντίγια (Μίλαν), Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Σαντόν (Ιντερ), Ραμίρες (Σάντος), Φαν ντερ Βίελ (Αγιαξ) και Ντερτιγιόκ (Λεβερκούζεν).

* Στην Κέρκυρα, εκτός απροόπτου, θα συνεχίσει ο Ελίνι Δημούτσος την καριέρα του, αν και όλα έδειχναν ότι θα πήγαινε στον Παναιτωλικό. Ο νεαρός μέσος θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, έχοντας οριστεί μικρή οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES