1 Ιαν 2010

ΠΑΟ: Και τώρα ο αμυντικός

Μετά το πέρας της υπόθεσης του Βαγγέλη Μάντζιου, το ενδιαφέρον στο «πράσινο στρατόπεδο» στρέφεται στην αγορά του αμυντικού που θα κάνει τη διαφορά. Για την ακρίβεια, στον δανεισμό ενός «killer» που θα κάνει τη διαφορά. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και πλέον φαίνεται να ξεκαθαρίζουν, με τον Μάρκο Ματεράτσι να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Ακολουθεί ο Κάχα Καλάντζε, ενώ το όνομα του Ταυλαρίδη περνάει (προς το παρόν) σε δεύτερη μοίρα.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να πάρει αμυντικό μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς και η αρχική του πρόταση θα αφορά -όπως φαίνεται- τον Μάρκο Ματεράτσι. Ο σκληροτράχυλος στόπερ των «νερατζούρι» διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα που ζητάει ο Νίκος Νιόπλιας ενώ φαίνεται να αρέσει και στον Κώστα Αντωνίου. Οι μοναδικοί ενδοιασμοί που υπάρχουν αφορούν την ηλικία του παίκτη (διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του) αλλά και τις διαθέσεις του. Συγκεκριμένα, φοβούνται στο «τριφύλλι» το ενδεχόμενο ο «Μάτριξ» να έρθει απλά στη χώρα μας για να συμπληρώσει τους τελευταίους μήνες της καριέρας του, αλλά και αυτές οι αντιρρήσεις μοιάζουν να κάμπτονται. Άλλωστε και οι Ιταλοί επιβεβαίωναν το ενδιαφέρον των «πρασίνων» για τον Ματεράτσι, υποστηρίζοντας ότι η ελληνική ομάδα ζήτησε και επίσημα τον αστέρα της Ίντερ.

Από κει και πέρα, αν δεν ευδοκιμήσει το φλερτ του Παναθηναϊκού με τον αριστεροπόδαρο άσο, υπάρχουν και άλλες αξιόλογες (και εξίσου δύσκολες) περιπτώσεις, όπως αυτή του Κάχα Καλάτζε. Στο μεταξύ, δεν προκύπτει από πουθενά ότι υφίσταται θέμα με τον Στέφεν ΜακΜάνους. Ο αρχηγός της Σέλτικ ναι μεν προτάθηκε στην ομάδα του Νιόπλια, αλλά απορρίφθηκε, καθώς δεν θεωρείται σίγουρη και αξιόπιστη λύση.

"Κουνάει μαντίλι" και ο Κλέιτον

Αν και η προσοχή όλων έχει στραφεί στην απόκτηση του αμυντικού που θα κάνει τη διαφορά στα μετόπισθεν της ομάδας, ένα άλλο θέμα που «καίει» τους «πράσινους» είναι αυτό του Σίλβα Κλέιτον. Στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν η υπόθεση του να έχει την ίδια κατάληξη με αυτή του Μάντζιου. Δηλαδή, να καταλήξει σε κάποια ομάδα έτσι ώστε να αδειάσει θέση στο ρόστερ, αλλά και να έρθουν χρήματα στον σύλλογο.

Ίσως, μάλιστα, ο Κλέιτον να έχει ξανά για συμπαίκτη του τον Μάντζιο, αυτή τη φορά στην Ανόρθωση. Η κυπριακή ομάδα που έχει ανοίξει «παρτίδες» με τον Παναθηναϊκό, προσφέρει 150.000 ευρώ για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου μέχρι το τέλος της περιόδου. Οι «πράσινοι» ζητούν 50.000 επιπλέον έτσι ώστε να καλυφθεί πλήρως το συμβόλαιο του 26χρονου μέσου. Τελευταία νέα πάντως, ήθελαν τον Κλέιτον να καταλήγει τελικά στον Ηρακλή! Όπως και να’ χει, σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του πρώην άσου της Λάρισας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES