10 Οκτ 2009

ΟΣΦΠ: Κοντά στην ομάδα

Τις εγκαταστάσεις του Ρέντη επισκέφθηκαν χθες (9/10) οι Γιάννης Χρυσικόπουλος και Δημήτρης Θεοδωρίδης. Οι δύο άνδρες είχαν σύντομη συνομιλία με τον Ζίκο για θέματα γύρω από την ομάδα, ενώ παρέδωσαν στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Αντώνη Νικοπολίδη το φετινό εσωτερικό κανονισμό. Συστάσεις για πιο ουσιαστικά δουλειά στους υπευθύνους του τμήματος σκάουτινγκ. Μέλμπεργκ: «Δεν το έχω μετανιώσει».

Διοικητική επίσκεψη

Τις εγκαταστάσεις του Ρέντη επισκέφθηκαν χθες (9/10) οι Γιάννης Χρυσικόπουλος και Δημήτρης Θεοδωρίδης. Τα διοικητικά στελέχη του Ολυμπιακού είχαν σύντομη ενημέρωση γύρω από αγωνιστικά θέματα από τον Ζίκο, ο οποίος τους επανέλαβε για ακόμα μία φορά ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες εργασίας, ενώ επισήμανε πως όλα βαδίζουν σωστά. Όπως τόνιζαν άνθρωποι της ομάδας μετά το τέλος της συνάντησης, δεν έγινε κουβέντα για μεταγραφικά ζητήματα.

Παραδόθηκε ο εσωτερικός κανονισμός

Μετά το σύντομο τετ-α-τετ με τον Βραζιλιάνο προπονητή, οι δύο άνδρες παρέδωσαν το φετινό εσωτερικό κανονισμό, στον αρχηγό, Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος με τη σειρά του τον μοίρασε στους συμπαίκτες του. Βάσει αυτού, οι παίκτες θα πληρωθούν 60 ευρώ το λεπτό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ με 30 για το Κύπελλο. Τα περισσότερα χρήματα δίνονται σε περίπτωση πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Για την ακρίβεια 120 ευρώ το λεπτό!

Συστάσεις σε Νίνι-Μπάντοβιτς

Πριν αναχωρήσουν όμως τα είπαν και με τους υπευθύνους του τμήματος σκάουτινγκ, Ανδρέα Νινιάδη και Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Οι παράγοντες των Πειραιωτών τους εξήγησαν ότι η ομάδα δεν μπορεί να συντηρεί πολλά ταλέντα στις τάξεις της και ότι πρέπει να γίνεται πιο προσεκτική επιλογή. Μάλιστα τους παρέθεσαν το παράδειγμα της Άρσεναλ, η οποία ανακαλύπτει ποδοσφαιρικά ταλέντα πριν από τον καθένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Παίκτες που την κατάλληλη στιγμή πουλάει και έτσι καταφέρνει να συντηρείται οικονομικά -σε μεγάλο βαθμό- από αυτή την διαδικασία.

Μέλμπεργκ: «Δεν το έχω μετανιώσει»

Στιγμή δεν έχει μετανιώσει την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο Όλοφ Μέλμπεργκ. «Ο Ολυμπιακός μού έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, κάτι που είχε συμβεί στο παρελθόν. Απάντησα καταφατικά και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου», δήλωσε ο Σουηδός αμυντικός στο περιοδικό «Sport Foot Magazine».

«Αισθάνομαι ακόμα και τώρα ότι αγωνίζομαι σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ, διότι έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Οι εγκαταστάσεις είναι τέλειες, το γήπεδο φανταστικό και ο κόσμος πάντα δίπλα μας», πρόσθεσε. Κλείνοντας, αναφέρθηκε στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. «Στον αγώνα με την Αρσεναλ φάνηκε ότι ακόμα έχουμε να διανύσουμε δρόμο μέχρι να παίζουμε στα ίσια τέτοιες ομάδες, αλλά φυσικά θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση. Τα δύο παιχνίδια με τη Σταντάρ θα δείξουν ποια ομάδα θα ακολουθήσει λογικά τους Λονδρέζους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES