10 Οκτ 2009

Μονόδρομος η νίκη!

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα τον διατηρήσουν στην κορυφή ο ΑΟ Κέρκυρα υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής στις 16.00 την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Μετά το διήμερο ρεπό του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, λόγω των εκλογών, ο Μπάμπης Τεννές μεσοβδόμαδα ανέβασε τους ρυθμούς της προπόνησης και δούλεψε κυρίως στην φυσική κατάσταση, θέλοντας έτσι να διατηρήσει την κατάσταση της ομάδας σε καλό αγωνιστικό επίπεδο παρά την έλειψη αγωνιστικής.
Η διακοπή στάθηκε ευεργετική για τον Φλαβίνιο αφού ξεπέρασε το πρόβλημα το τράβηγμα που κληρονόμησε στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο και από την Πέμπτη συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις.
Το μοναδικό πρόβλημα, που προέκυψε την τελευταία στιγμή, ακούει στο όνομα Σμαρτ αφού ο τραυματισμός του στην περόνη θα τον αφήσει εκτός για πολλές αγωνιστικές.
Απαντες στο στρατόπεδο των Φαιάκων γνωρίζουν την κρισιμότητα της αναμέτρησης και θέτουν ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Ειδικά από την στιγμή που ακολουθούν δύο παιχνίδια εκτός έδρας (με Αιγάλεω και Εθνικό Αστέρα)
Από την άλλη ο προπονητής της αήττητης μέχρι στιγμής Αναγέννησης, Περικλής Αμανατίδης, δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Η ομάδα της Θεσσαλίας θα διεκδικίσει ότι καλύτερο μπορεί με τους παίκτες να δηλώνουν αισιόδοξοι ενώ αναμένεται να έχει στο πλευρό της και μερικούς εκδρομείς από την Καρδίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES