9 Οκτ 2009

ΟΣΦΠ: Νέα σελίδα

Στην τελική ευθεία μπαίνει η αύξηση -κατά 26 εκατ. ευρώ- του Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά την έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Στη διαδικασία θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος της ομάδας, Σωκράτης Κόκκαλης και ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κύπριος επιχειρηματίας θα δώσει έντεκα εκατ. ευρώ, ενώ σε αντάλλαγμα θα περάσει στα χέρια του περίπου το 10% της ΠΑΕ.

Λεντέσμα: «Διαθέτουμε πνεύμα νικητή»

Στα γραφεία της Puma βρέθηκε χθες (8/10) ο Κριστιάν Λεντέσμα, για μια «υποχρέωση» διαφορετική από τις άλλες. Η επίσκεψη του «Λύκου» αφορούσε την ανανέωση του συμβολαίου του με την εν λόγω αθλητική εταιρεία. Λίγο πριν τις υπογραφές, μίλησε στη «SportDay», τονίζοντας τη διαφορά του Ολυμπιακού από τις άλλες ελληνικές ομάδες:

«Μα, φυσικά, η καρδιά του πρωταθλητή και το πνεύμα νικητή που διακρίνει την ομάδα μας. Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και έχουμε μια πολύ δυνατή και "καυτή" έδρα, που ο κόσμος μας την κάνει ακόμα πιο δύσκολη για κάθε αντίπαλο. Θέλουμε να κερδίσουμε και το φετινό πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε», τόνισε.

Ο Αργεντινός επέστρεψε φέτος μετά τον μονοετή δανεισμό στη Σαν Λορέντζο, εξίσου αποδοτικός όσο παλιά, αλλά και με αρκετά συνεχόμενα παιχνίδια στην πλάτη του. «Νιώθω πολύ καλά, παρά τα πολλά παιχνίδια, αισθάνομαι δυνατός και θέλω να παίζω, δεν έχω πρόβλημα», είπε ο «Λύκος», σε μια προσπάθεια να φανεί καθησυχαστικός, προσθέτοντας επίσης το εξής: «Δεν φοβάμαι μήπως βγάλω κάποιον τραυματισμό. Πιστεύω πως δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον νέο τεχνικό της ομάδας, τον Ζίκο. «Δείχνει πως είναι πολύ καλός προπονητής και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα όλοι οι παίκτες. Πιστεύω πως θα πάμε καλά μαζί του και θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Επιμένουν για Μαντσίνι

Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κινήθηκε το καλοκαίρι για την απόκτηση του Αμαντίνο Μαντσίνι, με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ, αν και τελικά δεν απέδωσαν καρπούς οι προσπάθειές του. Σύμφωνα με χθεσινό (8/10)δημοσίευμα στην ιστοσελίδα goal.com, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους κατόπιν υποδείξεως του Ζίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES