9 Οκτ 2009

ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ: "Με δουλειά και σοβαρότητα θα πετύχουμε"

Δηλώσεις στο σάιτ μας έκανε ο Νακαράτο Βερονέζι Γκουστάβο, ο οποίος στα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα απο τα μονίμως βασικά στελέχη του ΑΟ Κέρκυρα.

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός τόνισε:
"Αρχίσαμε πολύ καλά το Πρωτάθλημα και ύστερα απο τις αγωνιστικές είμαστε στην κορηφή.Νομίζω οτι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και απο αγώνα σε αγώνα θα βελτιωνόμαστε.Θα πρέπει όμως να δουλέψουμε πολύ σκληρά ακόμα ώστε να φτάσουμε στο αγωνιστικό επίπεδο που επιθυμούμε.Μπορεί η σαιζόν να μην ξεκίνησε καλά για μας, αφού αποκλειστήκαμε νωρίς απο το Κύπελλο, όμως στο Πρωτάθλημα παρουσιάζουμε μια διαφορετική εικόνα, σαφώς πιο βελτιωμένη.Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και αν είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος, τότε θα πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ".

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι του ΑΟΚ με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο άσος των "Φαιάκων" ανέφερε:
"Η Καρδίτσα είναι μια επικίνδυνη ομάδα, με έμπειρους ποδοσφαιριστές, και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Το καλό είναι οτι παίζουμε στην έδρα μας, αλλά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε ολόκληρο το ματς".

Στον αγωνιστικό τομέα, το μοναδικόο πρόβλημα για τον Μπάμπη Τεννέ έχει να κάνει με τον Φλαβίνιο, ο οποίος προέρχεται απο τραυματισμό και ο 56χρονος προπονητής σκοπεύει να τον προφυλάξει την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES