12 Σεπ 2009

"Θέλαμε τον Γιούρκα"


Για την απόκτηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη αναφέρθηκε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Κώστας Αντωνίου, που έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣπορ Fm 94.6". Ο Αντωνίου αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός είχε στο "στόχαστρο" του τον ποδοσφαιριστή αρκετό καιρό πριν ολοκληρωθεί η μετακίνηση του. "Είχαμε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Σεϊταρίδη από πολύ νωρίς, αλλά εκείνη την εποχή δεν μπορούσαμε να τα "βρούμε". Φτάσαμε την τελευταία στιγμή να έχουν ωριμάσει οι συνθήκες, ώστε να γίνει η συμφωνία. Δεν διστάσαμε και φέραμε ένα πολύ καλό παίκτη για το ρόστερ της ομάδας. Οι πρώτες επαφές έγιναν τον Μάιο. Τότε είχαμε επαφές για να πουλήσουμε τον Μουν. Θα ήταν μια πολύ ωραία κίνηση. Δεν μπόρεσε να γίνει η μεταγραφή. Τότε είπαμε ότι συνεχίζουμε με τον Μουν. Έπειτα από ό,τι συνέβη στην Αφρική, αποκτήσαμε τον Μαρίνο, τον οποίο θα τον παίρναμε μετά από 3-4 μήνες. Είχαμε πάντα στο μυαλό μας να τον φέρουμε στον Παναθηναϊκό".

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ρωτήθηκε και για την φημολογία που ήθελε τον Χενκ Τεν Κάτε να είναι αρνητικός στην απόκτηση του Σεϊταρίδη λέγοντας:

"Όχι δεν είναι αλήθεια αυτό. Στον Παναθηναϊκό υπάρχει μία διαδικασία. Ο προπονητής είναι υπεύθυνος για την έλευση ή την αποχώρηση ενός ποδοσφαιριστή. Από εκεί και πέρα, υπάρχει η διοίκηση, πρώτος είμαι εγώ και μετά ο πρόεδρος. Εγώ είμαι υπεύθυνος για το τεχνικό κομμάτι της υπόθεσης. Ο πρόεδρος είχε πάντα καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή. Για ευνόητους λόγους λέγονται κάποια πράγματα. Αυτό που είδαμε ήταν ένα παιδί που ήθελε να έρθει να παίξει για τον Παναθηναϊκό. Με το συμβόλαιό του μας απέδειξε αυτό το πράγμα. Μας έδειξε ότι θέλει να ξεκινήσει από την αρχή. Ο Γιούρκας θέλει να παίξει ποδόσφαιρο στον Παναθηναϊκό. Δεν μου αρέσει να μιλάω για οικονομικά ζητήματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES