12 Σεπ 2009

Νέο πειθαρχικό παράπτωμα από Τζιμπούρ. Νέα πρόσωπα στην αποστολή, οι Γκερέιρο και Γιάχιτς


Ο Μπάγεβιτς ωστόσο δεν αντέδρασε και το μόνο που έκανε ήταν να τον αφήσει εκτός 20αδας για το παιχνίδι με τον Ηρακλή την Κυριακή.

Στο δίτερμα της προπόνησης, ο Άβες πήρε θέση δίπλα στον Μαϊστόροβιτς με τους Καφέ, Μάκο, Μαντούκα, Λεονάρντο και Σκόκο να βρίσκονται πίσω από τον Μπλάνκο σε διάταξη 4-1-3-2. Όταν ο Μπάγεβιτς δοκίμασε σύστημα 4-4-2, θέση δίπλα στον Μπλάνκο πήρε ο Κρίστιαν Νέμεθ.

Στους εκλεχτούς του τεχνικού του δικεφάλου, δεν συμπεριλαμβάνονται, εκτός του Τζιμπούρ, οι Ταχτσίδης, Κουτρομάνος, Γκέντσογλου, Λαγός, Ρίκκα οι οποίοι θα παίξουν με την ομάδα νέων. Επίσης έμειναν εκτός οι τραυματίες Καραμπελας (πιθανότατα το Σάββατο θα πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών) και Αλεξόπουλος καθώς και δύο από τους νεοαποκτηθέντες, ο Αργεντινός αμυντικός Άρτσε και ο Ολλανδός επιτελικός μέσος, Χέρσι.

Νέα πρόσωπα στην αποστολή οι Γκερέιρο και Γιάχιτς οι οποίοι αν και δεν χρησιμοποιήθηκαν με τους βασικούς στο δίτερμα της προπόνησης, δεν αποκλείεται να πάρουν θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας την Κυριακή.

Αναλυτικά η 20άδα του Μπάγεβιτς: Αραμπατζής, Σάχα, Γεωργέας, Καφές, Μάκος, Παυλής, Αραούχο, Ενσαλίβα, Ζεράλντο, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Λεονάρντο, Ιορντάκε, Νέμεθ και Γιαχάγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES