29 Αυγ 2009

Χωρίς κόσμο και Σισέ


Χωρίς δύο από τα μεγάλα του όπλα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο UEFA Europa League. Τους οπαδούς του αλλά και το μεγάλο του αστέρι Τζιμπρίλ Σισέ ο ΠΑΟ κόντρα σε Γαλατασαράι. Αλλαγές ενόψει Ξάνθης από Τεν Κάτε.


Χωρίς οπαδούς... στην πρεμιέρα!

Τα όσα είχαν ανακοινώσει οι διοικούντες του "τριφυλλιού" πριν το εντός έδρας ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για προσοχή των φίλων του Παναθηναϊκού δεν εισακούστηκαν στο ακέραιο. Ετσι, δύσκολα θα γλιτώσουν οι "πράσινοι" την τιμωρία της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών από την ΟΥΕΦΑ.

Η συμπεριφορά μερίδας οπαδών του στο παιχνίδι με τους "ροχιμπλάνκος" και το γεγονός ότι ήδη ήταν υπότροπος θα του στερήσει όπως φαίνεται την παρουσία του "δωδέκατου" παίκτη στο πιο κρίσιμο ματς των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων στο νέο θεσμό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Οι ιθύνοντες της ομάδας εύχονται και αυτό που ακούγεται ως φήμη για τιμωρία και δεύτερης αγωνιστικής (να διπλασιαστεί δηλαδή) με τον ΟΑΚΑ να είναι άδειο και με τη Στουρμ Γκρατς την τρίτη αγωνιστική των ομίλων. Η ανακοίνωση από την πλευρά της ΟΥΕΦΑ αναμένεται τις προσεχείς μέρες με πιθανότερη αυτή της Δευτέρας.

Εκτός και ο Σισέ... με Γαλατά

Στο παιχνίδι με την τουρκική ομάδα εκτός από την απουσία των χιλιάδων οπαδών του αξίζει να σημειώσουμε πως εκτός θα είναι και ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος σταρ που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του στο "Βιθέντε Καλντερόν" και αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα που έκανε.

Ετσι ο Χενκ Τεν Κάτε δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Γάλλο επιθετικό στο κρίσιμο και ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι του "τριφυλλιού" στην πρεμιέρα του στους ομίλους του UEFA Europa League.

Αλλαγές Τεν Κάτε και ατομικό για "Κάρα"

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το σημερινό πρόγραμμα με ζέσταμα και ασκήσεις στα σπριντ και στις ταχύτητες. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους "πράσινους" να παίζουν δίτερμα 11 εναντίον 11. Ατομικά προπονήθηκαν οι Καντέ και Καραγκούνης.

Στο ματς με την ακριτική ομάδα ο Ολλανδός τεχνικός προσανατολίζεται να κάνει για άλλη μια φορά αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ενα πράγμα για το οποίο πολλές φορές έχει επικριθεί. Ετσι δεν αποκλείεται να δούμε κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα αντί του Γκαλίνοβιτς αφού ο Κροάτης γκολκίπερ έδειξε σημάδια ψυχολογικής κυρίως πτώσης.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν με αξιώσεις και ο Μπιάρσμιρ και Σπυρόπουλος ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή του Σαλπιγγίδη, για του οποίου η εκρεμμότητα της ανανέωσής του με τον "τριφύλλι" παραμένει όπως και ο δανεισμός (απάντηση) του Μάντζιου στην Χερέθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES