23 Αυγ 2009

Α1’ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Θετική εικόνα η Αναγέννηση Περιβολίου

Σε πολύ καλό δρόμο έδειξε πως βρίσκεται η Αναγέννηση Περιβολίου, αν κρίνουμε από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο φιλικό παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με αντίπαλο τη Βολίδα Κάτω Γαρούνα, που διεξήχθη στο γήπεδο του Περιβολίου.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 4-4. Για το γηπεδούχο σωματείο του Γιάννη Χονδρογιάννη τα γκολ πέτυχαν οι Στέλιος Μίαρης (2), Γιάννης Μίαρης και Νίκος Μίαρης, ενώ για τους «κιτρινόμαυρους» του Ρομπέρτο Μπολάνο σκόραραν οι Γιώργος Σκολαρίκης, Σπύρος Σπίνουλας, Βασίλης Πετρόγιαννης και Γιώργος Λάσκαρης.

«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την κατάσταση της ομάδας μου. Θεωρώ, όμως, ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά στον τομέα της δύναμης και της τακτικής. Θα ωφεληθεί πολύ η ομάδα μου αν έρθουν να βοηθήσουν κάποια παιδιά τα οποία τώρα δεν κατεβαίνουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων» δηλώνει ο προπονητής της Αναγέννησης, Γιάννης Χονδρογιάννης, ο οποίος στις επόμενες ημέρες, και ανάλογα με την εξέλιξη των πραγμάτων, θα αποφασίσει οριστικά αν θα μείνει ή όχι στον πάγκο της ομάδας του Περιβολίου.

Ο 49χρονος τεχνικός θέλησε να πει δυο λόγια και για την ομάδα που αντιμετώπισε την Τετάρτη: «Εύχομαι στη Βολίδα να έχει καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να συνεχίσει την ανοδική κι επιτυχημένη πορεία που έχει εδώ και αρκετά χρόνια. Θέλω, επίσης, να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στον Ρομπέρτο Μπολάνο».

Στον μεταγραφικό τομέα, η Αναγέννηση Περιβολίου έχει αποκτήσει τον τερματοφύλακα Δημήτρη Μουρμούρη από την Ολυμπιάδα Καρουσάδων και τον επιθετικό Σπύρο Ρέτση από τον Ατρόμητο Στρογγυλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES