4 Νοε 2009

ΑΕΚ: Αβοήθητος ο Νοτιάς

«Εγκλωβισμένος» παραμένει ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος αναζητεί βοήθεια από τους άλλους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ για την εγγυητική επιστολή των 5 εκατ. ευρώ, χωρίς να βρίσκει συμπαράσταση. Το συγκεκριμένο ζήτημα αφορά την ταμειακή διευκόλυνση της ΠΑΕ για τις τρέχουσες υποχρεώσεις και δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησίας, η οποία εξελίσσεται ομαλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», οι εναπομείναντες μέτοχοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να συμφωνήσουν και να εξασφαλίσουν την εγγυητική επιστολή που ζητεί ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, προκειμένου να «ανακουφίσει» τα ταμεία της ΠΑΕ, πριν καν επισημοποιηθεί η έλευσή του στην «Ένωση».

Αν και ο Πέτρος Παππάς εμφανίζεται πρόθυμος να συμμετάσχει στη διαδικασία, η συνεισφορά του δεν αρκεί. Μάλιστα, αύριο αναμένεται να γίνει νέα συνάντηση για το προσύμφωνο, τους όρους του οποίου αποκάλυψε η «SportDay», και αφού καθαρογραφεί και μεταφραστεί, θα σταλεί στο Σικάγο.

«Βάζει και 100 εκατ., αν χρειαστεί»!

Σίγουρος για την οικονομική επιφάνεια του Μπομπ Κοζώνη, ο οποίος αναμένεται να πάρει την ΠΑΕ ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο στενότερος συνεργάτης του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, Γιώργος Πρασσάς. «Αν θέλει ο Κοζώνης, δεν έχει πρόβλημα να ανεβάσει την ΑΕΚ στην πρώτη θέση. Απλά εγώ θα σας πω πως, αν χρειαστεί, ο Μπομπ μπορεί να βάλει άνετα 50, αλλά κι 100 εκατ. για να κάνει την ΑΕΚ πρώτη. Αυτό είναι το μέγεθός του», ανέφερε μεταξύ άλλων στο «Goal».

Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία…

Τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Παντελή Καφέ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ύστερα από τον τραυματισμό του Γρηγόρη Μάκου, αναζητά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ενόψει του αυριανού (22:05, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ANT-1) αγώνα με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Πιθανότατα αυτός θα είναι ο Ενσαλίβα και όχι ο Γιαχάγια, αλλά τότε θα χρειαστεί να βρεθεί κάποιος για να παίξει ως στόπερ (αφού ο «Ταμ» μπορεί να παίξει υπηρεσιακά στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Γιάχιτς).

Πάντως, στη χθεσινή προπόνηση ο Σερβοέλληνας τεχνικός δοκίμασε τον Γκέντσογλου στα μετόπισθεν, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι σίγουρο. Ο προπονητής της «Ένωσης» δεν υπολογίζει τους Μάκο (σήμερα θα υποβληθεί σε υπερηχογράφημα για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο), Μαϊστόροβιτς, Αρσε, Ζεράλδο (κρίθηκε ανέτοιμος) και Αραούχο, ενώ ο Γκερέιρο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για το ματς.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος λόγω τιμωρίας θα βρίσκεται στην εξέδρα και όχι στον πάγκο, είναι: Σάχα, Αραμπατζής, Χουανφράν, Γεωργέας, Λεονάρντο, Καράμπελας, Παυλής, Γιάχιτς, Καφές, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Γκέντσογλου, Μπλάνκο, Νέμεθ, Σκόκο.

«Υποφέρει η ομάδα»

Την άποψη ότι η ΑΕΚ «υποφέρει» εξέφρασε ο Κρίστιαν Νέμεθ στην προσωπική του ιστοσελίδα. «Τα αποτελέσματα δεν είναι καλά τελευταία, η ομάδα υποφέρει, δεν έχει νικήσει ούτε στο Γιουρόπα Λιγκ ούτε στο πρωτάθλημα ούτε στο Κύπελλο. Οπως είναι κατανοητό, οι ενθουσιώδεις και φανατικοί οπαδοί μας δεν μας στηρίζουν πια με την ίδια ένταση», ανέφερε αρχικά ο Ούγγρος επιθετικός και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε καθόλου τύχη και έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς. Δεν παίζουμε τόσο άσχημα, αλλά νομίζω ότι μας λείπει κάτι. Ελπίζω να το βρούμε σύντομα. Για το τελευταίο παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ θα μπορούσα να μιλάω για εβδομάδες, αλλά καλύτερα να μη μιλήσω για τον διαιτητή, γιατί ήταν Ούγγρος».

Στη συνέχεια ο διεθνής παίκτης υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι έχω πλέον ενσωματωθεί ικανοποιητικά στην ομάδα, αλλά θα αισθανόμουν καλύτερα αν πήγαινε καλά και η ΑΕΚ. Μετά το Μουντιάλ Νέων αισθάνομαι κάπως κουρασμένος. Θα ήθελα λίγη ξεκούραση, για να είμαι πιο φρέσκος, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν. Μοναδική παρηγοριά μου είναι το γεγονός ότι ούτε η Λίβερπουλ πάει καλά... Ελπίζω η κατάσταση να αλλάξει, τουλάχιστον στην ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES