4 Νοε 2009

ΟΣΦΠ: Να η ευκαιρία!

Την ευκαιρία να προκριθεί από σήμερα στους «16» του Champions League θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός στον αποψινό (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) αγώνα στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων της διοργάνωσης. Ο Ζίκο θέλει οι ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίσουν το σημερινό ματς ως το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς στην Ευρώπη, αφού αν νικήσουν θα περάσουν στην επόμενο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στην περίπτωση που υπάρξει απόψε αρνητική έκβαση, τότε τα πράγματα περιπλέκουν αλλά πάλι οι Πειραιώτες (μαζί με την Άρσεναλ) είναι το φαβορί να προκριθούν στην επόμενη φάση του Champions League. Ωστόσο, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν πρέπει να σκεφτούν τίποτα άλλο, εκτός από το γεγονός ότι βρίσκονται ένα βήμα μακριά από την επίτευξη του στόχου τους.

Όσον αφορά το σχήμα που θα επιλέξει ο Ζίκο, πιθανότατα θα εμπιστευτεί το 4-2-3-1. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Νικοπολίδης και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Ντουντού, Μαρέσκα και Λεντέσμα, έχοντας στα πλάγια τους Γκαλέτι (δεξιά) και Όσκαρ (αριστερά). Μοναδικός προωθημένος θα είναι Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Πάντο, Φετφατζίδη, Γ. Παπαδόπουλο, Σοϊλέδη και Στολτίδη. Στην Αθήνα έμειναν οι Τοροσίδης (ενδέχεται να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ηρακλή), Νταρμπισάιρ, Λεονάρντο, Ντιόγο, Ζαϊρί (περίπου δέκα μέρες εκτός με τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό) και Κ. Παπαδόπουλο (αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής).

Πώς θα αγωνιστούν οι Βέλγοι

Κλειστά έχει κρατήσει τα χαρτιά του ο Λάζλο Μπόλονι όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει τη Σταντάρ Λιέγης κόντρα στον Ολυμπιακό. Τη θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Μπολάτ, ο οποίος θα έχει τους Καμοτσάτο (δεξί μπακ), Σαρ, Φελίπε (κεντρικοί αμυντικοί) και Ρότσα (αριστερό μπακ). Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Βίτσελ και ο Μανγκαλά, έχοντας στα πλάγια τους Καρσελά και Γιοβάνοβιτς. Πίσω από τον προωθημένο Μποκανί θα είναι ο Ντε Γκαμάργκο.

Την αποστολή των Βέλγων συμπληρώνουν οι Βαν Χάουτ, Μουλεμό, Γκορέ, Ντιφέρ, Νικέζ, Ανζελί και Γιαγκάν. Από το αποψινό ματς θα απουσιάσουν οι Κολέ, Τραορέ και Σιριάκ.

* Ο Ιταλός Νίκολα Ριτσόλι θα διευθύνει την αναμέτρηση Σταντάρ Λιέγης-Ολυμπιακός.

Πάντος: «Δεν ξέρω κάτι για Ομόνοια»

Άγνοια για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Ομόνοιας δήλωσε ο Τάσος Πάντος, όπως έλεγε στους συμπαίκτες του στο ξενοδοχείο στη Λιέγη. «Δεν ξέρει τίποτα, δεν με έχει πλησιάσει κανείς από την Ομόνοια. Με πήρε και ο Πατσατζόγλου τηλέφωνο, αλλά του είπε ότι δεν γνωρίζω κάτι, αφού δεν είμαι ελεύθερος και θα πρέπει όποιος με θέλει να απευθυνθεί στον Ολυμπιακό», ήταν τα λόγια του 33χρονου μπακ.

Μετά το ντέρμπι τα μεταγραφικά

Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (στις 29 Νοεμβρίου) θα συζητήσουν στον Ολυμπιακό τις κινήσεις τους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Στην κορυφή της σχετικής λίστας φαίνεται πως βρίσκεται ο Αντριάνο, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση απόκτησης του Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Δεν αποκλείεται ο Ζίκο να έχει και άλλους ποδοσφαιριστές στα υπ’ όψιν του, γνωρίζοντας ότι η ομάδα έχει κενά στη θέση του αριστερού μέσου και του επιθετικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES