1 Οκτ 2009

ΑΕΚ: Θέλει νίκη στην «αετομαχία»

Οι κρίσεις ξεπερνιούνται με νίκες και η ΑΕΚ θέλει απόψε να βάλει τέλος στη δική της, επικρατώντας της Μπενφίκα (20:00, ΑΝΤ1 και NovaΣΠΟΡ FM 94.6), για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League. H «Ένωση» μετρά τέσσερις αγώνες χωρίς επιτυχία, προερχόμενη από τη συντριβή στην Αγγλία από την Έβερτον, την ισοπαλία στα Γιάννενα και τις εντός έδρας ήττες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αποτελέσματα που προκάλεσαν κλυδωνισμούς στο στρατόπεδο της ομάδας, η οποία αναζητεί την ηρεμία της.

Το έργο της «Ένωσης» μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι στην πολύ δυνατή και εξαιρετικά φορμαρισμένη ομάδα του Ζόρζε Ζέσους, που σκοράρει τριάμισι γκολ ανά αγώνα φέτος. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του και την… αναγέννησή της στο αποψινό ματς. «Ξεχνάμε ό,τι έγινε με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Μας περιμένει ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά για να αντιστρέψουμε το κλίμα που έχει διαμορφωθεί. Ο αντίπαλος είναι πολύ καλός, όπως ξέρετε, ειδικά από τη μέση και μπροστά, και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά μας», τόνισε στους παίκτες του, ενώ ζήτησε τον περιορισμό της δράσης του Πάμπλο Αϊμάρ, που είναι ο κινητήριος μοχλός της Μπενφίκα.

Με αλλαγές στην ενδεκάδα

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του 4-2-3-1 με κάποιες αλλαγές. Τη θέση του τιμωρημένου Αραούχο στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Γεωργέας, ενώ ο Γιάχιτς θα χρησιμοποιηθεί ως αμυντικό χαφ δίπλα στον Καφέ (στον πάγκο ο Γιαχάγια), με τον Άρσε να αποτελεί τον παρτενέρ του Μαϊστόροβιτς στο κέντρο της άμυνας. Τερματοφύλακας θα είναι ο Σάχα και αριστερό μπακ ο Χουανφράν, ενώ οι Μαντούκα, Σκόκο και Λεονάρντο θα κινούνται πίσω από τον Μπλάνκο. Εκτός μάχης είναι οι Μάκος, Ενσαλίβα, Ζεράλντο (τραυματίες), Αραούχο (τιμωρημένος), Γκερέιρο (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής) και Νέμεθ (συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων).

Η ενδεκάδα της Μπενφίκα, που ήρθε πάνοπλη στην Αθήνα, αποτελεί αίνιγμα, καθώς ο Ζόρζε Ζέσους θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές για να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Ο Ζούλιο Σέζαρ θα προτιμηθεί από τον Κιμ στο τέρμα, ενώ την τετράδα της άμυνας θα συνθέτουν από αριστερά προς τα δεξιά οι Πεϊσότο, Νταβίντ Λουίς, Λουιζάο και Μάξι Περέιρα. Οι Χάβι Γκαρθία (αμυντικό χαφ), Ντι Μαρία (αριστερό χαφ), Ραμίρες (δεξί χαφ) και Αϊμάρ («δεκάρι») θα βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, ενώ Καρντόσο και Σαβιόλα θα είναι το δίδυμο στην επίθεση.

Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ δύσκολα θα βρεθούν περισσότεροι από 15.000 από τους απογοητευμένους φιλάθλους της ΑΕΚ, ενώ διαιτητής θα είναι ο Σουηδός Στέφαν Γιόχανσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES