10 Σεπ 2009

Συνέντευξη Θανόπουλου: Οι σκέψεις μου και οι σκέψεις σας…


Σε αρκετά πράγματα αναφέρθηκε ο Νίκος Θανόπουλος στην χθεσινή συνέντευξη τύπου η οποία είχε διάρκεια περίπου δύο ώρες. Ακούσαμε για τον πρώην επίδοξο επενδυτή, τους νυν υποψηφίους επενδυτές, τις μεταγραφές, τα χρέη, τα όνειρα, το γήπεδο, το προπονητικό κέντρο, το παρελθόν και το μέλλον. Ο καθένας έχει βγάλει σίγουρα τα συμπεράσματά του, όπως κι εγώ τα δικά μου και σ’ αυτά θα αναφερθώ. Μιλάω βέβαια για τα σημαντικότερα θέματα.

Υποψήφιοι επενδυτές: Από την στιγμή που δεν μιλάμε για «κροίσους» υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει το σχέδιο, μόνο αν υπάρχει συγκεκριμένο «πλαίσιο» που θα κινηθούν οι τρεις ομάδες. Με φοβίζει το «όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει». Με ικανοποιεί το γεγονός ότι έγινε σαφές από την αρχή ότι δεν έρχονται οι νέοι «Λάτσηδες» ή κάτι παρόμοιο.

Επίδοξος επενδυτής καλοκαιριού: Εκεί προφανώς η οικονομική επιφάνεια είναι πολύ μεγαλύτερη, αλλά δεν κατάλαβα τελικά ποιος… χάλασε την δουλειά. Παρά τις διευκρινιστικές ερωτήσεις επί του θέματος απάντηση δεν δόθηκε. Και περίμενα να δοθεί για να καταλάβω αν η ΑΕΚ αποφάσισε να απομακρύνει ένα θόλο οικονομικό τοπίο ή αν απομακρύνθηκε ο ίδιος και η ΑΕΚ έχασε μία μεγάλη ευκαιρία.

Προπονητικό κέντρο: Εκεί η καθυστέρηση έχει χτυπήσει κόκκινο και περιμένω επιτέλους λύσεις. Σε κάθε συνέντευξη τύπου μετατίθεται η ημερομηνία που η ομάδα θα αρχίσει να προπονείται εκεί και ακόμα δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση. Είναι υποχρέωση της ιδιοκτησίας να τελειώνει αυτό το θέμα γρήγορα και χωρίς σύννεφα.

Γήπεδο: Πρώτη φορά είδα ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ έχει μία ψυχρότητα και μία σκληράδα για το θέμα, προφανώς για να αρχίσει να καταλαβαίνει ο κόσμος ότι είναι σχεδόν απίθανο να γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια αντάξιο του μεγέθους και της ιστορίας της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES