10 Σεπ 2009

Ντούνγκα: «Κάποιοι δεν ήταν κοντά μας»


Χαρούμενος για τη νίκη (4-2) της Βραζιλίας απέναντι στη Χιλή εμφανίστηκε ο Κάρλος Ντούνγκα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο» εκμεταλλεύτηκε την συνέντευξη Τύπου μετά το ματς για να απαντήσει στους επικριτές του. «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος, παρότι κάποιο άνθρωποι δεν ήταν κοντά στην ομάδα», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας από τη χώρα του καφέ. «Όταν τα αποτελέσματα του έργου ενός προπονητή δεν φαίνονται, κάποιοι επωφελούνται της συγκεκριμένης κατάστασης», δήλωσε ο 46χρονος προπονητής.

Η Βραζιλία το περασμένο σαββατοκύριακο εξασφάλισε την παρουσία της στο 19ο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Ντούνγκα υπενθύμισε τις δύσκολες στιγμές της ομάδας του: «Με τον ερχομό μου, δεν άλλαξαν τα πάντα. Η Ομοσπονδία άλλαξε πολλά πράγματα. Πολλοί πίστευαν ότι η νέα ομάδα δεν είχε την εμπειρία να κερδίσει το Κόπα Αμέρικα, το Confederations Cup, να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες (του Πεκίνου) και τρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη της προκριματικής φάσης να περάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο (της Νοτίου Αφρικής). Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος, παρότι κάποιοι άνθρωποι δεν ήταν κοντά στην ομάδα».

Καταλήγοντας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας ανέφερε: «Όταν η Χιλή ισοφάρισε, οι οπαδοί σώπασαν, αλλά η ομάδα συνέχισε το έργο της. Ανατρέψαμε γρήγορα την κατάσταση. Δείξαμε ότι η ομάδα ξέρει τι κάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES