30 Αυγ 2009

Ούτε Φερναντίνιο, ούτε κανένας


Ο Φερναντίνιο δεν δέχεται να έρθει στον Ολυμπιακό, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Χέρτα και έτσι οι "ερυθρόλευκοι" μένουν χωρίς καθαρό αριστερό χαφ τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Μέχρι τότε ίσως τα πράγματα να είναι αργά γα τους πρωταθλητές Ελλάδος, αφού το πρόγραμμα για τους επόμενους μήνες είναι φορτωμένο και ο Τιμούρ Κετσπάγια όχι μόνο δεν έχει λύσεις από αριστερά, αλλά ούτε και από δεξιά.

Για τις επόμενες εβδομάδες ο Γκαλέτι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί και ο Γεωργιανός θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του στη δεξιά πλευρά (μάλλον θα είναι ο Ζαϊρί) και παράλληλα να προσπαθήσει να μπαλώσει τα πράγματα στα αριστερά με έναν από τους Λεονάρντο, Σοϊλεδη. Εκτός και αν προβεί σε λύσεις ανάγκης, όπως έκανε με τη Σερίφ, όπου χρησιμοποίησε τον Γκαλίτσιο στα δεξιά της μεσαίας γραμμής και τελείωσε το παιχνίδι με επτά αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές!

Ο Ολυμπιακός είχε τέσσερις μήνες να βρει τον αντικαταστάτη του Τζόρτζεβιτς και δεν κατάφερε να πάρει έναν παίκτη από αριστερά. Με τα 3,5 εκατομμύρια θα μπορούσε να είχε αποκτήσει τόσο τον Λέτο, όσο και τον Γκερέιρο, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" δεν ήθελαν κανέναν από τους δύο που κατέληξαν στους άλλους δύο μεγάλους του πρώην ΠΟΚ. Δεν ήθελαν κανέναν από τους δύο, αλλά δεν πήραν και κάποιον.

Η τύχη χαμογέλασε στον Ολυμπιακό στην κλήρωση, αλλά η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδος αντί να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά την αφήνουν να φύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES