30 Αυγ 2009

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Πολύμερος


Ακόμα ένα μετάλλιο κρέμασε στο στήθος του ο Βασίλης Πολύμερος, ο οποίος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στο Πόζναν. Ο Ελληνας πρωταθλητής τερμάτισε πίσω από τον Νεοζηλανδό Ντάνακν Γκραντ στο μονό σκιφ ελαφρών βαρών. Τρίτος αναδείχθηκε ο Δανός Μαντς Ρασμούσεν.

Ο Πολύμερος που μετά την επιτυχία του αυτή δήλωσε ικανοποιημένος από το μετάλλιο, αλλά όχι από την επίδοση, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι θα μπορούσε να είχε τερματίσει πρώτος, όπως έκανε και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2005.

"Είμαι ευχαριστημένος με το μετάλλιο. Απλά δεν δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος από την προσωπική μου επίδοση. Στις προηγούμενες κούρσες είχα συνηθίσει να είμαι πιο κοντά στον πρώτο. Ίσως να ακολούθησα λάθος τακτική. Άφησα τον Νεοζηλανδό να έχει πολύ αέρα. Του έδωσα καλή ψυχολογία. Προσπάθησα πάρα πολύ στα τελευταία μέτρα. Τέλος καλό. Βλέπουμε για το Πανευρωπαϊκό.

Δεν θα αγωνιστώ στο απλό σκιφ γιατί δεν υπάρχει σαν κατηγορία. Θα δούμε με τον προπονητή. Ίσως παίξω στο διπλό σκιφ. Δεν το γνωρίζω ακόμη. Έχουμε μια βδομάδα προετοιμασίας στο Σχοινιά. Η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και θα βρεθούμε στο Πανευρωπαϊκό σε καλή κατάσταση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES