13 Φεβ 2011

Καληνύχτα και… καλή τύχη!

Το παραμικρό έλεος δεν έδειξε η Κέρκυρα στον καταδικασμένο Πανσερραϊκό. Οι «Φαίακες» έκρυψαν την μπάλα για ένα δεκάλεπτο ( πετυχαίνοντας τρια γκολ) και αφού, με το 3-0, απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη, ευχήθηκαν στην ομάδα του Βούκοτιτς… καλή τύχη στη Football League.
Το παραμικρό έλεος δεν έδειξε η Κέρκυρα στον καταδικασμένο Πανσερραϊκό. Οι «Φαίακες» έκρυψαν την μπάλα για ένα δεκάλεπτο ( πετυχαίνοντας τρια γκολ) και αφού, με το 3-0, απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη, ευχήθηκαν στην ομάδα του Βούκοτιτς… καλή τύχη στη Football League.



Με πολύ μεγάλο άγχος μπήκαν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα λεπτά δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο. Ο Πανσερραϊκός, με τις γραμμές κοντά και ενισχυμένο κέντρο, προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα στην Κέρκυρα. Με τον Μπέλιτς και τον Γεωργιάδη στα πλάγια να δημιουργούν αρκετά προβλήματα στα πρώτα είκοσι λεπτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Κωνσταντόπουλου.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, εκνευρισμένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του έβαλε τις φωνές και φαίνεται πως έπιασαν τόπο. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Η Κέρκυρα πήρε τον έλεγχο και στο 24΄ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, ο Μαζνόφ έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση, με ιδανική μπαλιά βρήκε τον Επστάιν και ο Γερμανός δεν αστόχησε. Στο επόμενο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί.

Στο 31΄ από εκτέλεση πλαγίου και λάθος αντίδραση των αμυντικών ο Μαζνόφ με κεφαλιά βρήκε τον αμαρκάριστο Ιωάννου, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, η εντυπωσιακότερη φάση έγινε στο 35΄ με τον Γκουστάβο να εκτελεί ένα μακρινό φάουλ και να αιφνιδιάζει τον Φερναντέζ διαμορφώνοντας το 3-0 του πρώτου 45λεπτου.

Ο Γκόραν Μαζνόφ ήταν ο πρωταγωνιστής του πρώτου μέρους και φαίνεται πως οι «Φαίακες» πέτυχαν διάνα με τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Με δυο ασιστ έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο στη νίκη της ομάδας του.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε κάτι το αξιόλογο, αφού οι γηπεδούχοι έκαναν από την αρχή φανερές τις προθέσεις τους για να διατηρήσουν απλά το προβάδισμα. Η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς κυκλοφορούσε την μπάλα με ηρεμία και από την στιγμή που πέρασε και ο Στολτίδης στον αγωνιστικό χώρο κλείδωσε τη νίκη, μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να περάσουν την μπάλα και να δημιουργήσουν κινδύνους.

Δείτε το φιλμ του αγώνα



Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Μίχος, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ (61΄Στολτίδης), Κοντοδήμος, Μαζνόφ, Επστάιν, Γραμμόζης, Ιωάννου, Μακρής

Στον πάγκο:: Αποστολίδης, Ιωάννου Δημήτρης, Καλαντζής, Φλαβίνιο, Τσίγκας, Γκουστάβο

Πανσερραϊκός (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Φερνάντες, Άμο, Γεωργιάδης (46΄Νταλέ), Μπέλιτς (57΄Τριανταφύλλου), Κις, Ανάκογλου, Παπάζογλου, Λεοζίνιο, Άλβαρεζ, Μάρκοβιτς (46΄Παντελιάδης), Πάρκερ

Στον πάγκο: Ράντμαν, , Σουμπίνιο, Κέρλα, Σίντιτς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES