8 Οκτ 2010

Ήττα με 2-1 της Μικτής Παίδων της ΕΠΣ Κέρκυρας – Δεν έγινε ο αγώνας των Νέων λόγω βροχής

http://corfupress.com/bulletin/images/stories/sima_epsk_small.jpgΤην ήττα με 2-1 γνώρισε η μικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Κέρκυρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων, από την αντίστοιχη της Αιτωλοακαρνανίας, στο γήπεδο της ΕΠΣ στο Κανόνι.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15΄ με τον Φιλιπόπουλο, και με την έναρξη της επανάληψης, στο 43΄ (το κάθε ημίχρονο έχει διάρκεια 40 λεπτά), διπλασίασε τα τέρματα τους ο Αμπράμης.
Οι «Φαίακες» το μόνο που κατάφεραν στο υπόλοιπο του ματς ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Γαστεράτο.
Πάντως, το σκορ αδικεί την ομάδα του Σάββα Σιδερόπουλου, που πίεζε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς, όμως οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν στην αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων.
Στο 35΄ ο Αυλωνίτης είχε δοκάρι, ενώ στο 60΄ αποβλήθηκε ο Μηνάς.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Μαγκαμπάνης, Βούλγαρης, Μηνάς, Καρβούνης, Πλασκασοβίτης, Λούβρος. Ρίτσαρντς (75' Πουλημένος), Κοσκινάς (58' Μιχαλάς), Αυλωνίτης (65' Βλάσσης), Μαβίλης, Γαστεράτος.
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Δίλος, Μπράμης, Φιλιππόπουλος, Νάσης, Ντόβας, Ανδρουτσόπουλος (73' Μωραΐτης), Κουσσόβας, Σωτηρίου, Κοντογιάννης, Πασπαλιάρης, Ζυγούρας (53' Ασπρογιάννης).
Στο άλλο ματς του 6ου ομίλου ΠΑΣ Πρέβεζα/Λευκάδας – Θεσπρωτός 5-0.
Δεν έγινε ο αγώνας των Νέων
Ο αντίστοιχος ομάδας των Νέων της ΕΠΣ Κέρκυρας με την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας δεν έγινε καθώς ο ρέφερι Κολυτάς έκρινε ότι οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεπαν τη διεξαγωγή του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES